Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slováci zabodovali na dovolenke v Chorvátsku: Vylihovanie vymenili za dobrý skutok

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Tip čitateľa)

VELI BUDIKOVAC - Partia mladíkov zo Slovenska nám robí krásnu reklamu. Slováci sa vybrali na dovolenku do Chorvátska a pomohli tamojšej prírode. Rozhodli sa, že nebudú len využívať krásy prírody, ale priložia aj ruku k dielu. Trochu zamakali a výsledok stál za to!

Partia sa vybrala na týždňovú plavbu po Chorvátsku. No namiesto sladkého ničnerobenia sa rozhodli upratať od odpadkov ostrovček Veli Budikovac. "Tento týždeň sme sa v rámci našej týždňovej plavby po Chorvátsku rozhodli pomôcť životnému prostrediu a hlavne nám všetkým. Vyčistili sme od odpadkov nádhernú pláž na ostrovčeku Veli Budikovac. Celá akcia trvala s 8 členným elitným tímom z Bratislavy len 1h a 10 minút," napísal nám do redakcie čitateľ Andrej.

Slováci zabodovali na dovolenke
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Po upratovaní na slovenskú partiu mladíkov čakalo prakvapenie. "Na ostrove sa nachádzala aj domáca reštaurácia, ktorej nadšený a dojatý majiteľ celú posádku pohostil výborným obedom a osviežujúcimi nápojmi," prezradil Andrej a na záver dodal, že "pokiaľ motivujeme ďalšie posádky k podobným výkonom veľmi nás to poteší."

Slováci zabodovali na dovolenke
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Super čin si zaslúži obdiv. Takto na seba partia super upozornila a Slovensku spravila ešte lepšiu reklamu. Chorvátsko je zrejme najobľúbenejšia dovolenková destinácia pre Slovákov. Tamojší obyvatelia budú mať naozaj radosť, keď k nim bude chodiť čo najviac podobných dovolenkárov ako boli Andrej a jeho kamaráti.

Viac o téme: DovolenkaSlovaciChorvatskoVeli Budikovac
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu