Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Brooke pozvala neznámu ženu v reštaurácii k stolu: Potom prišlo čosi srdcervúce

Dolores a Brooke
Dolores a Brooke (Zdroj: FB/Brooke Ochoa)

TEXAS - Jesť sám na verejnosti býva pre niekoho neprekonateľný problém, pri ktorom cíti veľmi nepríjemne. Vždy však existuje možnosť, ako si zabezpečiť spoločnosť. Treba len vedieť prekonať zábrany. Presne to urobila mladá Američanka v reštaurácii a možno sa jej podarilo získať novú priateľku na celý život.

Dobrý skutok v martinskom obchode: Predavačka urobila starenke krásny deň, a ako ľahko!

Brooke Ochoaová sa so svojím príbehom podelila na Facebooku. Keď sama kráčala na obed do reštaurácie, podržala dvere staršej pani, ktorá požiadala čašníčku o "stôl pre jedného". Dievčina chvíľu váhala, ale potom sa osmelila, prišla za ňou a povedala: "Tiež jem sama, nechceli by ste sa naobedovať so mnou?"

Staršia pani bola údajne z nečakaného pozvania vo vytržení. Dievčine prezradila, že sa volá Dolores a posledných desať rokov žila s mamičkou, ktorá nedávno zomrela a s tetou, ktorá sa presťahovala do opatrovateľského domu, takže sa cíti osamelá.

"Mali sme nádherný rozhovor, a ona sa len stále usmieva a hovorí, ďakujem vám za vypočutie, čo vo mne tiež vyvolalo úsmev! Jej slová vyliečili moje srdce, rovnako ako som ja uzdravila to jej osamelé. Zďaleka najlepšie rozhodnutie, ktoré som za rok urobila!" opísala na sociálnej sieti.

Tým to však neskončilo, dvojica sa rozhodla, že odteraz bude spolu obedovať každý štvrok, za čo si Brooke vyslúžila na internete mnoho pochválil komentárov. Možno keby podobnú vec urobil každý, kto sa radšej pri jedle na verejnosti skrýva za knihu alebo smartfón, pretože je mu trápne byť sám, svet by bol o čosi krajší. Stačí sa nenechať odradiť a prekonať sám seba.

 

Today I Went to eat at a restaurant for lunch and I saw this elder lady coming from afar so I waited to hold the door...

Posted by Brooke Ochoa on Thursday, August 6, 2015
 

Viac o téme: ObedPozvanieDobrý skutokBrooke Ochoa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu