Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Britská DJ-ka to rozbalila na ulici: Otŕčala holý zadok aj zvedavú bradavku!

Melissa Reeves sa pod vplyvom alkoholu odhaľovala priamo na ulici. Zobraziť galériu (6)
Melissa Reeves sa pod vplyvom alkoholu odhaľovala priamo na ulici.

MENCHESTER – Ako utrhnutá z reťaze! Angličanka Melissa Reeves, ktorá sa prezentuje ako modelka a DJ-ka, je poriadne číslo. Potvrdila to pred pár dňami, keď sa v nočných uliciach odviazala a prítomným predviedla celkom trápne divadielko. Pod vplyvom alkoholu sa totiž váľala po zemi a do všetkých strán otŕčala svoj nahý zadok. Ukázať sa však chcela aj blondínkina bradavka.

Nevie, čo je hanba! Melissa Reeves síce nie je žiadna talentovaná hviezda, no vo Veľkej Británii je dobre známa. Kráska sa usiluje presadiť ako modelka a DJ-ka, najnovšie sa dala nahovoriť na účinkovanie v reality šou Ex on the Beach. Ako to v prípade takýchto celebrít býva zvykom, blondínka sa usiluje zaujať vždy a za každú cenu.  

Inak tomu nebolo ani počas nedávneho žúru v Manchestri, kde to mladá dievčina akosi prehnala s alkoholom. Opitá pod obraz boží sa potom v uliciach starala okoloidúcim o zábavu. Melissa mala problém udržať rovnováhu, ale aj svoju chuť predvádzať sa.

Bez okolkov zdvíhala sukňu, pod ktorou bola naostro, takže hocikto mohol vidieť jej holý zadok. Pretŕčať sa ale zachcelo aj blondínkinej bradavke. Z tesných šiat vybehla vo chvíli, keď kráska so širokým úsmevom pózovala prítomným fanúšikom a fotografom. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu