Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Hriešny koncert fešnej speváčky: Najskôr sa zmyselne hladila a potom... TO urobila!

Tove Lo nie je žiadna hanblivka. Fanúšikom na svojom koncerte ukázala nahý prsník. Zobraziť galériu (9)
Tove Lo nie je žiadna hanblivka. Fanúšikom na svojom koncerte ukázala nahý prsník.

LAS VEGAS - Dostali viac, než čakali! Škandinávska speváčka Tove Lo (27) vie, ako prekvapiť svojich fanúšikov. Potvrdila to počas svojho nedávneho koncertu, kde prišla oblečená v čipkovaných nohaviciach a body s voľnými ramienkami, spod ktorého jej presvitali bradavky. Provokatívnym outfitom sa však hriešne vystúpenie mladej umelkyne len začalo. Počas toho, ako sa brunetka vlnila na pódiu, totiž z ničoho nič vytasila na prítomných celkom nahý prsník.

Rada ich ukazuje! Speváčka Tove Lo je v našich končinách známa napríklad vďaka skladbe Habits, ktorú zvyknú hrávať viaceré rádia. Keďže je však na hudobnom poli celkom silná konkurencia, dievčina zo Švédska sa usiluje zaujať aj inak. Celkom rada provokuje vo videoklipoch, no ako sa zdá, odvážna je i na vystúpeniach.  

Potvrdzuje to video zo speváčkinho nedavneho koncertu, počas ktorého prítomných fanúšikov poriadne zaskočila. Priamo na pódiu totiž predviedla divadielko lahodiace najmä mužskej časti publika. Brunetka sa počas spevu zmyselne vlnila a hladkala sa po tele. Tam však jej dráždenie neskončilo. Davu totiž celkom cielene ukázala nahý prsník, ktorý vzápätí rýchlo schovala. 

Je celkom zaujímavé, že takýmito odhaleniami si speváčka získava nielen pánske publikum, ale je stále viac sympatická aj zástupkyniam nežného pohlavia. „Milujem ju práve kvôli tomu, aká je drzá a nehanebná,” napísala pod video jedna z fanúšičiek. Nuž, ostych sa v dnešnej dobe príliš nenosí...

VIDEO: Tove Lo počas koncertu dokázala, že nie je žiadna hanblivka. 


Pozrite si tiež: Pikantné odhalenie mladej speváčky: Holé prsia kryla rukami, nepomohlo!


​ 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu