Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Škandalózne VIDEO hviezdnej speváčky: Ku*va, kvôli drogám zúri ako besná!

Speváčka Rihanna čelí kokaínovému škandálu. Zobraziť galériu (7)
Speváčka Rihanna čelí kokaínovému škandálu.

INDIO – Verí jej vôbec niekto?! Speváčka Rihanna (27) má na krku poriadny škandál. Za všetko môže video z najznámejšieho festivalu Coachella, ktoré zachytáva speváčku v nelichotivom svetle. Vyzerá na ňom totiž tak, akoby užívala kokaín. Barbadoská kráska sa všetkým obvineniam bráni a na pomoc si zobrala aj pár vulgarizmov.

Zavarila si! Hoci drogy vo svete šoubiznisu nie sú raritou, verejnosť je vždy značne pobúrená, ak ich nejaká celebrita propaguje. V týchto dňoch má čo vysvetľovať aj obľúbená speváčka Rihanna. Na internet sa totiž dostalo video z hviezdneho festivalu Coachella, ktoré sa umelkyni postaralo o poriadny škandál.

Nahrávka pochádza zo súkromného žúru a zachytáva Rihannu sediacu pri stole, zatiaľ čo jej priatelia tancujú. Speváčka drží v ruke niečo, čo pripomína bielu rúrku. „Kameraman“ na chvíľu od nej odvráti pozornosť a sníma zabávajúce sa kamarátky. Krátko na to sa divákom opäť naskytne pohľad na hviezdu podozrivo sa chytajúcu za nos.

Nečudo, že tieto zábery vyvolali na sociálnych sieťach živé diskusie. Značne búrlivá bola aj speváčkina reakcia, v rámci ktorej sa vôbec nevyhýbala vulgarizmom. „Ku*va, ale mám nervy! Každý idiot môže vidieť, že je to joint. Kto by šňupal tabak? Ak si niekto chytá nos, tak to hneď musí znamenať, že užíva kokaín?” bránila sa tmavovláska.

Rihannine meno sa však v súvislosti s drogami neskloňuje prvýkrát. Podobnému škandálu, ku ktorému malo dôjsť na známom festivale, čelila aj pred dvoma rokmi. Navyše, sama sa prezentuje ako veľká milovníčka marihuany. 

VIDEO: Rihanna má kvôli týmto záberom čo vysvetľovať. 

Rihanna - kokaínový škandál


Mohlo by vás zaujímať: Rihanna zvláda húliť dva megajointy naraz: Marihuanové orgie v Európe!


​​

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu