Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nahé telo markizáckej herečky: Živočíšny sex priamo pred kamerami!

Herečka Alena Pajtinková má na svojom konte scény nabité poriadnou dávkou erotiky. Zobraziť galériu (9)
Herečka Alena Pajtinková má na svojom konte scény nabité poriadnou dávkou erotiky. (Zdroj: RTVS/Tv JOj)

BRATISLAVA - Horúce scény! Herečka Alena Pajtinková (28) aktuálne hviezdi v markizáckom seriáli Chlapi neplačú. Tam stvárňuje robotníčku v továrni na spracovanie dreva. Na svojom konte má však už aj oveľa pikantnejšie úlohy. Na televíznych obrazovkách si totiž vo filme Nočný trezor užila živočíšny sex, pri ktorom odhalila zo svojho tela takmer úplne všetko.

Neexistuje azda žiaden herec, ktorý by si počas kariéry nestrihol aspoň jednu vášnivú scénu. Svoju premiéru má za sebou už aj herečka Alena Pajtinková, ktorá aktuálne hviezdi v seriáli Chlapi neplačú. No zatiaľ čo v markizáckom počine stvárňuje robotníčku v továrni, ktorej na randenie s chlapmi veľa času nezostáva, v minulosti si v televízii zahrala už aj pravý opak. 

Vo filmoviedke Nočný trezor, ktorú odvysielala verejnoprávna RTVS, prežila horúci vzťah s hereckým kolegom Jurajom Ďurišom. A nezostalo len pri sladkých slovách. Pred kamerami totiž dvojica predviedla poriadne vášnivý sex. Pri milostných hrátkach blondínka odhalila zo svojho tela v podstate úplne všetko. 

Nechýbali zábery na nahé prsia, odhalený zadok, ani na tie najintímnejšie partie, ktoré sa decentne strácali v šere nočnej lampy. Takto mohli blondínku na televíznych obrazovkách vidieť všetci slovenskí diváci. Nuž, aj toto patrí k hereckému chlebíčku...

Alena Pajtinková prežila v seriáli Nočný trezor vášnivý sex.
Zobraziť galériu (9)
Alena Pajtinková prežila v seriáli Nočný trezor vášnivý sex.  (Zdroj: RTVS/Tv JOj)


V minulosti sa odhalili aj ďalšie Pajtinkovej kolegyne:

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu