Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexi herečka sa dala nafotiť kompletne nahá: Kuriózny dôvod vás dostane!

Caitlin Stasey odhalila pred fotografkou všetko. Aj svoje intímne partie. Zobraziť galériu (6)
Caitlin Stasey odhalila pred fotografkou všetko. Aj svoje intímne partie.

LOS ANGELES – Nič nezostalo skryté! Austrálska herečka Caitlin Stasey (24) u nás nie je príliš známa, no rozhodne stojí za to, aby sa o nej hovorilo. Zvlášť po tom, čo sa dala nafotiť úplne nahá. Urobila tak totiž zo strachu, že by sa na verejnosť dostali jej pikantné zábery zo súkromného archívu. Nuž, keby ju nasledovalo viacero hviezd, svet by bol zrejme zamorený samými celebritnými nahotinkami...

Netradičné! Nie je tomu tak dávno, čo viaceré prominentné krásky doplatili na to, že sa nechali zvečniť nahé. Šikovný hacker vypustil do sveta ich súkromné zábery, z čoho pochopiteľne vôbec nemali radosť. Mladá austrálska herečka Caitlin Stasey sa rozhodla, že na podobne kompromitujúcu situáciu čakať nemieni. A preto svoje nahé fotky zverejnila celkom dobrovoľne.

Brunetkine zábery sú dostupné na stránke venovanej feminizmu. „Neustále som žila v obavách, že na mňa niekto niečo vytiahne. Že sa napríklad objavia moje fotografie, ktoré som poslala svojmu bývalému priateľovi. Teraz sa už ale báť nemusím,” okomentovala so smiechom svoje rozhodnutie mladá umelkyňa. Pred objektívom sa ukázala spredu i zozadu a dokonca si vôbec nezakrývala ani svoje intímne partie.

Rodáčka z Austrálie napokon nie je žiadna hanblivka, ani neviniatko. V rozhovoroch otvorene rozpráva o témach týkajúcich sa sexuality, či náklonnosti k rovnakému pohlaviu. Skrátka, nemá problém odpovedať na akúkoľvek otázku. 

Caitlin Stasey sa za svoje telo hanbiť nemusí. Odvahu na obnaženie intímnych partií by však nemal hocikto.
Zobraziť galériu (6)
Caitlin Stasey sa za svoje telo hanbiť nemusí. Odvahu na obnaženie intímnych partií by však nemal hocikto.


Pozrite si tiež:


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu