Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nová posila markizáckeho seriálu: Fíha, veď sa ukázala úplne nahá!

Jana Hubinská v minulosti pred kamerou odhalila celé svoje telo. Zobraziť galériu (8)
Jana Hubinská v minulosti pred kamerou odhalila celé svoje telo. (Zdroj: Česká televize)

BRATISLAVA - Ukázala všetko! V stredu večer sa v markizáckom seriáli Chlapi neplačú objavila nová postava. V úlohe zubárky sa predstavila herečka Jana Hubinská (50). Tá si v minulosti zahrala aj v českom počine Zdivočelá země. No tam si strihla oveľa pikantnejšie scény. Divákom sa ukázala úplne nahá a odhalila aj tie najintínmnejšie časti svojho tela.

Seriál Chlapi neplačú osviežila nová postava. V úlohe zubárky sa v stredu večer predstavila herečka Jana Hubinská, ktorá svojím šarmom očarila starého pána Pollnera. No zatiaľ čo v markizáckom počine sa plavovláska ukázala celá zahalená v bielom a stvárnila serióznu pani lekárku, v minulosti si strihla už aj oveľa pikantnejšie scénky. 

Dôkazom sú zábery z českého seriálu Zdivočelá země. Práve tam totiž herečka odhodila všetky zábrany a spolu s nimi aj svoje oblečenie. Pred kamery sa totiž postavila úplne nahá. V televízii dokonca neváhala odhaliť okrem holých pŕs aj tie najintímnejšie partie svojho tela. Takýchto záberov sa fanúšikovia markizáckych Chlapov na obrazovkách zrejme nedočkajú. 

V seriáli Zdivočelá země toho Jana Hubinská odhalila viac než dosť.
Zobraziť galériu (8)
V seriáli Zdivočelá země toho Jana Hubinská odhalila viac než dosť.  (Zdroj: Česká televize)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu