Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexi speváčka prekvapuje priznaním po rozchode: Obávam sa budúcnosti

Jordin Sparks Zobraziť galériu (8)
Jordin Sparks (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americká speváčka Jordin Sparks si myslí, že nie je dobrá v randení. Dvadsaťpäťročná interpretka, ktorej sa vlani rozpadol vzťah so spevákom Jasonom Derulom, to uviedla v šou The Breakfast Club rádia Power 105.1FM.

„Myslím, že na rande som bola naposledy pre piatimi mesiacmi. Mám z toho trochu strach. Je to jednoducho čudné! Pripadá mi to zvláštne, akoby som na to už bola príliš stará,“ vyjadrila sa rodáčka z Phoenixu v Arizone. Sparks ďalej prezradila, že po rozchode s 25-ročným Derulom sa zameriava predovšetkým na kariéru, čo vraj odrádza mnohých nápadníkov. „Niekedy mám pocit, že muži majú zo mňa strach, pretože viem, čo sa mi páči a čo nie. Pracujem a svoju prácu mám naozaj rada,“ uzavrela speváčka. 

Jordin Brianna Sparks sa preslávila účasťou v speváckej šou American Idol, ktorú vyhrala v roku 2007. Na konte má zatiaľ dva albumy - Jordin Sparks (2007) a Battlefield (2009) a tiež dve EP nahrávky. Tento rok by jej mala vyjsť štúdiovka s názvom Right Here, Right Now. Získala jednu American Music Award, ďalej NAACP Image Award, People's Choice Award a dve Teen Choice Awards. V roku 2009 ju tiež nominovali na cenu Grammy. Zahrala si napríklad vo filmoch Sparkle (2012), The Inevitable Defeat of Mister and Pete (2013) či Dear Secret Santa (2013). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu