Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Novotný sa pustil do Trenčianskej nemocnice: K predražovaným prístrojom sa pridala drahá strava!

Viliam Novotný
Viliam Novotný (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Poslanec NR SR Viliam Novotný sa tento týždeň zúčastní na prieskume Výboru NR SR pre zdravotníctvo v Trenčianskej nemocnici. Má vážne podozrenia, že okrem úmyselného predražovania nákupu zdravotníckych prístrojov od spoločnosti Medical Group, dochádza aj v tejto nemocnici k úmyselnému predražovaniu stravovania.

"Počas prieskumu v Trenčianskej nemocnici budem dôsledne zisťovať aj okolnosti nákupu jedla. Zrejme ide o ďalšie organizované tunelovanie slovenského zdravotníctva nominantmi strany SMER. Ako lekár sa nemôžem pozerať na "rozkrádanie" verejných peňazí v zdravotníctve, ktoré potom chýbajú na liečbu pacientov. Nikdy to nebudem akceptovať, musíme to raz a navždy zastaviť," uviedol Novotný. 

Opoziční poslanci NR SR z Výboru pre zdravotníctvo si vydobyli prieskum v Trenčianskej nemocnici po prevalení kauzy predražených nákupov zdravotníckych prístrojov od spoločnosti Medical Group. "Biznis plán nákupu prístrojov, ale aj stravovania v nemocnici, vyzerá rovnako ako pri predraženom CT-čku v Piešťanoch. Podozrivo vysoká cena, asi dohodnutá súťaž medzi uchádzačmi, víťaz – schránková firma, stopy vedú do daňového raja a samozrejme nominanti SMERu v nemocnici aj na ministerstve, ktorí všetko požehnajú," pvedal Novotný.  O výsledkoch prieskumu bude verejnosť informovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu