Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Najkrajšia žena sveta sa vyzliekla: Nebudete vedieť, kam skôr pozrieť!

Taťána Kuchařová odhalila v kalendári všetky svoje pôvaby. Zobraziť galériu (7)
Taťána Kuchařová odhalila v kalendári všetky svoje pôvaby.

PRAHA – Odhalila sa pre dobrú vec! Taťána Kuchařová (26) je síce v civile obyčajnou peknou ženou, no pred kamerami a objektívom sa mení na zmyselnú bohyňu. Svoje pôvaby a dokonalé telo predviedla Miss World z roku 2006 aj vo vlastnom kalendári, ktorý určite ulahodí oku nejedného muža. Veď posúďte sami.

Spojila príjemné s užitočným! Taťána Kuchařová je v úlohe modelky ako doma. A tak nečudo, že vždy keď sa postaví pred fotoaparát, výsledok je fantastický. Najnovšie to potvrdzujú zábery, ktoré sú súčasťou kalendára na rok 2015. Na nich pózuje najkrajšia žena roku 2015 v provokatívnej bielizni, ale aj bez nej.

„Je to môj v poradí tretí autorský kalendár. Rada by som túto tradíciu zachovala aj do budúcich rokov,” poznamenala na margo toho blonďavá kráska, ktorá sa odhalila kvôli charite. Nie je totiž žiadnym tajomstvom, že Kuchařová ma nadáciu a prostredníctvom nej pomáha seniorom. Práve pre nich je určený finančný výťažok z dražby fotografií, ktorá sa konala na oficiálnom krste kalendára. Nuž ako sa zdá, priateľka Ondřeja Brzobohatého je krásna nielen zvonku, ale aj zvnútra. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu