Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Najkrajšia Češka na svete provokuje: Fíha, veď to mohla ísť von rovno bez trička!

Miss World 2006 Taťána Kuchařová evidentne spodnú bielizeň neobľubuje. Práve preto na jednej z fotografií odhalila trčiace bradavky. Zobraziť galériu (6)
Miss World 2006 Taťána Kuchařová evidentne spodnú bielizeň neobľubuje. Práve preto na jednej z fotografií odhalila trčiace bradavky. (Zdroj: BA Navigation/Facebook)

PRAHA - Odhalila svoje zbrane! Najkrajšia žena sveta roku 2006 Taťána Kuchařová (27) je bez pochýb snom mnohých mužov. Tých určite poteší každá fotka, ktorú blondínka zavesí na svoj profil na sociálnej sieti Facebook. No tá zo spoločnej dovolenky s partnerom Ondřejom Brzobohatým (32) ulahodí ich oku zrejme najviac. Modelka totiž v tielku bez podprsenky odhalila svoje bradavky a prsia tak, že vršok rovno ani nemusela mať.

Česká modelka Taťána Kuchařová patrí k najkrajším ženám sveta. Svedčí o tom aj prestížny titul Miss World, ktorý v roku 2006 získala. Je preto zárukou, že keď sa pred objektív fotoaparátu postaví ona, výsledok bude stáť za to. A neplatí to len pre fotky z profesionálneho modelingu – najnovšie to dokazujú aj snímky z jej súkromného archívu. 

Na sociálnu sieť Facebook totiž zavesila zábery zo spoločnej dovolenky s hudobníkom Ondřejom Brzobohatým. A bláznivá foto určite potešila nejedného z jej mužských fanúšikov. Okrem vtipných výrazov, ktoré dvojica predviedla, sa totiž pohľad mnohých stopercentne upriamil na oblasť jej ženských zbraní. Najkrajšia Češka si totiž očividne na spodnú bielizeň nepotrpí, a tak jej biele tričko obrysovalo prsia i bradavky. 

Taťána Kuchařová zverejnila na Facebooku fotku zo spoločných chvíľ s Ondřejom Brzobohatým. No okrem partnerskej idylky odhalila aj svoje presvitajúce bradavky.
Zobraziť galériu (6)
Taťána Kuchařová zverejnila na Facebooku fotku zo spoločných chvíľ s Ondřejom Brzobohatým. No okrem partnerskej idylky odhalila aj svoje presvitajúce bradavky.  (Zdroj: BA Navigation/Facebook)

Mohlo by vás tiež zaujímať: 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu