Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ťahy na voliča naberajú na obrátkach: FOTO výzva pre čitateľov, ak ste ich zažili aj vy!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Opäť sa po štyroch rokoch schyľuje ku komunálnym voľbám a spolu s nim sa opäť objavujú ťahy na voliča, ktorými sa súčasní starostovia a primátori snažia udržať svoje doterajšie miesto. Aj vy ste sa stali svedkom niečoho podobného?

Obyvatelia mnohých slovenských dedín a miest majú na svojich najvyšších predstaviteľov ťažké srdce. Majú totiž pocit, že celé štyri roky, čo je dĺžka ich funkčného obdobia, zaspali na vavrínoch a zabudli na svoje predvolebné sľuby o tom, čo všetko pre danú obec urobia.

A máme tu ďalšie komunálne voľby, ktoré majú tú čarovnú moc, že pôsobia ako budíček. Primátori a starostovia si zrazu pospomínali na svoj volebný program a za pár týždňov či dokonca dní sa snažia dobehnúť to, čo nespravili za niekoľko rokov.

Chodník v bratislavskom Ružinove sa podarilo opraviť rekordne rýchlo - za jeden deň
Zobraziť galériu (2)
Chodník v bratislavskom Ružinove sa podarilo opraviť rekordne rýchlo - za jeden deň  (Zdroj: topky)

Aj vy ste nedávno zobudili a pred domom videli robotníkov narýchlo opravujúcich chodník, ktorý bol v dezolátnom stave už roky? Alebo vám cestu do práce križuje námestie, na ktorom ste si ešte donedávna ničili topánky, a ktoré sa podarilo akoby zázrakom zrenovovať za niekoľko dní? Ak ste stali svedkom podobného "zmŕtvychvstania" chodníkov, ihrísk či iných miestnych komunikácií, neváhajte a pošlite nám ich fotografie na tipy@topky.sk spolu s upresnením miesta a dátumu, kedy približne sa renovácia začala. Galériu tých najlepších následne zverejníme!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu