Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Manželia si mysleli, že kúpili vysnívaný dom: V stenách sa skrývali tisíce chlpatých netvorov!

Zúfalá rodina prežila v novom dome len samé nepríjemné chvíle Zobraziť galériu (3)
Zúfalá rodina prežila v novom dome len samé nepríjemné chvíle (Zdroj: STLToday)

ST. LOUIS - Kúpa domu či bytu je v živote každého človeka jednou z najväčších udalostí. Vyberáme sa totiž priestor, v ktorom budeme prežívať krásne, aj tie ťažšie chvíle, vychovávať deti a hostiť rodinu či priateľov. Preto si treba starostlivo vybrať a dom pred podpisom zmluvy poriadne skontrolovať. Inak vás to môže vyjsť poriadne draho.

Brian a Susan Trostovci zažalovali bývalých majiteľov svojho nového domčeka za to, že im zatajili dôležité informácie o „ďalších“ obyvateľoch – 4500 až 6000 pavúkoch žijúcich v stenách. Susan sa pre médiá vyjadrila, že desivé veci sa začali diať tesne potom, ako sa v roku 2007 nasťahovali. Pavúky na nich padali všade, v sprche, v kuchyni, v pivnici.

Zúfalá rodina prežila v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: STLToday)

Čoskoro zistili, že nestačí dôkladné upratovanie. Keď sa Brianovi podarilo jedného z pavúkov chytiť, na internete zistil, že ide o samotára hnedého. Prvé pokusy o deratizáciu pomohli len sčasti. Ani ďalšie kroky rodine nepomohli. Poisťovňa im nárok na náhradu škody neuznala preto, že boli poistení proti hmyzu, no pavúky medzi hmyz nepatria. Bývalý majiteľ zase vyhlásil bankrot, takže napriek sume, ktorú Trostovcom súd priznal, nikdy nevideli ani cent.

Zúfalá rodina prežila v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: STLToday)

Posledné dva roky ostal dom neobývaný a Trostovci sa snažili tento problém s pavúkmi vyriešiť. Snažili sa ho aj predať, no neúspešne, nakoniec sa dohodli s bankou. Tá sa postarala o riešenie. Až tento týždeň sa deratizátorom podarilo zbaviť sa lezúcich potvor. Do domu prikrytého obrovskými plachtami napustili 90 kilogramov látky, ktorá mala za úlohu pavúkov zabiť. Plyn sa musel čerpať pri teplote - 67 stupňov Celzia. Či išlo o definitívne zbohom chlpatým drobcom, to sa uvidí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu