Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Je najškaredším mužom Ugandy a predsa: Počal ôsme dieťa s druhou ženou!

Godfrey Baguma sa stal osemnásobným otcom
Godfrey Baguma sa stal osemnásobným otcom (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Godfrey Baguma, známy ako Ssebabi, splodil veľkú rodinu napriek svojmu nepríťažlivému vzhľadu. Muž korunovaný za najškaredšieho muža v Ugande sa stal otcom už po ôsmy raz. A tak by to malo byť, šťastie by malo priať všetkým ľuďom bez ohľadu na krásu.

Ssebabi (47), čo v preklade znamená "najškaredší zo všetkých", trpí vzácnym ochorením, ktoré mu nechcene dodalo veľmi charakteristický vzhľad. Nemusí však byť kvôli tomu až taký deprimovaný, pretože aj napriek nedostatku krásy, si našiel rodinu.

So svojou druhou manželkou Kate Namandaovou (30) sa oženil v roku 2013. To už mal pár šesť detí, dve z toho pochádzajúce z mužovho predošlého zväzku, ktorý sa rozpadol pred niekoľkými rokmi.

"Prichytil som ju, ako ma podvádza s iným mužom a ubezpečil som ju, že nás vzťah skončil. Mala ma rada kvôli mojim peniazom, ale ľudia jej stále hovorili, že sa môže mať lepšie, a tak si začala s iným mužom," povedal v rozhovore pre KFM.

Sebabi potom stretol Kate, ktorá mala vtedy len 18 rokov. Štyri roky pred jej rodinou tajili, že tvoria pár. Nechcel, aby sa o tom dozvedeli skôr, ako budú mať dieťa, pretože by jej určite poradili, aby ho opustila.

Nakoniec od neho odišla aj tak, keď bola v šiestom mesiaci tehotenstva, ale po dvoch mesiacoch sa opäť vrátila. "Povedal som jej, že som si nevybral to, ako vyzerám a že ak cíti, že som pre ňu záťaž, je voľná," uviedol Sebabi.

Našťastie sa Kate rozhodla zostať a v roku 2013 sa konal svadobný obrad. Hostia si museli zaplatiť 4000 ugandských šilingov, ak chceli vidieť, ako sa žení.

Sebabi je bývalý obuvník, ktorý teraz využíva svoj jedinečný vzhľad, aby si zarobil na živobytie. Objavuje sa na rôznych akciách, ako najškaredší muž v Ugande a najnovšie sa pokúša o spevácku kariéru. Hovorí, že nemá rád, keď len tak vylezie na pódium a ľudia na neho civia.

Viac o téme: Godfrey Baguma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu