Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Najsexi žena minulého roka ukázala gigantické bruško: Je totálne vyšťavená!

Mila Kunis je tesne pred pôrodom krásna a zaoblená, no má veľmi unavený pohľad. Zobraziť galériu (14)
Mila Kunis je tesne pred pôrodom krásna a zaoblená, no má veľmi unavený pohľad. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Bude rodiť každú chvíľu! Hoci Mila Kunis (31) svoje prvé tehotenstvo pred médiami dlho tajila, už niekoľko mesiacov sa neskrýva a užíva si tvary budúcej mamičky. Bruško jej však medzičasom narástlo do úctyhodnej veľkosti, čo herečku očividne vyčerpáva. Pár dní pred pôrodom je síce stále krásna, no pôsobí veľmi unaveným dojmom.

Jej veľký deň na pôrodnej sále sa nezadržateľne blíži! Zatiaľ čo mnohé celebrity sa vo vysokom štádiu tehotenstva zatvárajú za múrmi vlastných rezidencií, Mila Kunis zostáva aktívnou a neustále vyhľadáva spoločnosť. Nielenže pravidelne cvičí, no často si s partiou priateľov vyrazí na večeru. Inak tomu nebolo ani cez víkend, kedy hollywoodska kráska navštívila obľúbenú reštauráciu. Pri odchode však vyzerala, že odpočinok potrebuje ako soľ.

Keďže Mila patrí k nižším hviezdam a jej tehotenské bruško narástlo do veľkosti XXL, nájsť pre ňu vhodný outfit nie je jednoduché. Tmavovláska napriek tomu očarila v dlhých letných šatách, v ktorých vynikol jej dekolt. Kým na chodníku čakala na pristavenie auta, zhovárala sa s priateľkou. Tá jej nežne priložila ruku na bruško, ktoré si herečka zospodu akoby podopierala. Mila síce na jemné líčenie nezabudla, no jej vyčerpaný pohľad potvrdzoval, že tehotenstvo je pre ňu mimoriadne náročné.

Na príchod prvého potomka na svet sa teší aj budúci otecko Ashton Kutcher, ktorý je partnerke stále nablízku. „Ashton Milu nespustí z dohľadu. Trávia spolu každý okamih, on sa už nevie dočkať,“ prezradil zdroj z okolia prominentnej dvojice. Ostáva len dúfať, že pôrod prebehne hladko a herci sa stanú hrdými rodičmi zdravého bábätka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu