Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najsexi žena sveta šokovala na titulke: Vážení, na toto by iné nemali odvahu!

Mila Kunis Zobraziť galériu (8)
Mila Kunis (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Toto sa často nevidí! Mila Kunis (32) je považovaná za jednu z najsexi žien sveta. Rebríčku tých najpríťažlivejších hviezd v minulosti už aj kráľovala. Atraktívna brunetka je však okrem toho i poriadne odvážna. Dokazuje to v najnovšom vydaní magazínu Glamour, pre ktorý pózovala bez štipky mejkapu. Pozrite sa na výsledok!

Fotenia pre prestížne magazíny sa nezaobídu bez tímu stylistov, vizážistov a kaderníkov. Tí nechýbali ani pri tom, keď herečka Mila Kunis pózovala do augustového vydania časopisu Glamour. K dispozícii je však i verzia, ktorej titulná stránka vyráža dych. 

Jedna z najsexi žien sveta sa totiž pred objektív postavila neučesaná a len s pleťovým krémom, očným sérom a balzamom na perách. „Nenosím mejkap a neumývam si vlasy každý deň. Nie je to pre mňa dôležité. Obdivujem ženy, ktoré sú schopné vstať 40 minút skôr, len aby si stihli nalíčiť oči. Je to krásne, ale ja nie som ten typ,” poznamenala v priloženom rozhovore Kunis. 

Kráska, ktorá aktuálne nosí pod srdcom druhé dieťatko, rozprávala aj o svojom manželstve. Jej vyvoleným je kolega a nemenej slávny herec Ashton Kutcher. „Neexistuje nič, čo by sme o sebe nevedeli. Poznáme sa už veľmi dlho a vieme o sebe vsetko zlé i dobré,” prezradila brunetka. 

Takto vyzerá pravá tvár herečky Mily Kunis.
Zobraziť galériu (8)
Takto vyzerá pravá tvár herečky Mily Kunis.  (Zdroj: Steven Pan for Glamour)

A takto vyzerá jedna z najsexi žien sveta, keď je nalíčená.
Zobraziť galériu (8)
A takto vyzerá jedna z najsexi žien sveta, keď je nalíčená.  (Zdroj: Steven Pan for Glamour)

Viac o téme: Mila Kunis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu