Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Krásna herečka znovu pred kamerami: Pár týždňov po pôrode vyzerá fantasticky!

Mila Kunis si na nakrúcanie obliekla čierne minišaty, v ktorých vyzerala výborne. Zobraziť galériu (6)
Mila Kunis si na nakrúcanie obliekla čierne minišaty, v ktorých vyzerala výborne.

LOS ANGELES – Stále rovnako atraktívna! Herečka Mila Kunis (31) patrí k dámam, ktorým materstvo mimoriadne prospieva. Presvedčili sa o tom aj diváci istej americkej šou. Najsexi žena minulého roka totiž zažiarila pred kamerami v čiernych minišatách. Pri pohľade na ňu sa až nechce veriť, že len nedávno rodila.

Spokojná a šťastná! Gigantické bruško, s ktorým sa herečka Mila Kunis ešte donedávna promenádovala po uliciach, je už minulosťou. Koncom septembra priviedla na svet dcérku, ktorú má s hereckým kolegom Asthonom Kutcherom. Počas tohto týždňa si od mamičkovských povinnosti nachvíľu odbehla pred televízne kamery.

Krásna tmavovláska bola totiž hosťom v talkšou Craiga Fergusona. Pri tej príležitosti si obliekla čierne minišaty, ktoré jej odhaľovali stehná. Takýto kúsok oblečenia by si mohla dať na seba len máloktorá z čerstvých mamičiek. Mila na margo toho prezradila, že pri zhadzovaní tehotenských kilogramov jej pomáha dojčenie.

Moderátor herečku počas rozhovoru upozornil na to, že výchova dievčat býva často náročnejšia, než v prípade chlapcov. Na mysli mal najmä tínedžerský vek. „To nebude môj problém, ale oteckov,” reagovala so smiechom Mila. Tá sa aj v súčasnosti môže na pomoc od svojho partnera plne spoľahnúť. „Pomáha jej s kŕmením a veľmi rád drží bábätko na rukách,” prezradil pre magazín Us Weekly zdroj z okolia dvojice.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu