Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Banská Bystrica spozná projekty členov The Plastic People Of The Universe

Zobraziť galériu (3)

24. až 26. júla sa banskobystrickému publiku predstaví undergroundová skupina The Plastic People Of The Universe hneď dvakrát. So svojimi projektami prídu zahrať Eva Turnová a Joe Karafiát, súčasní členovia tejto legendárnej formácie.

Eva Turnová je česká spisovateľka, publicistka, prekladateľka, skladateľka a textárka. V minulosti bola členkou undergroundových skupín DG 307 a Půlnoc, zahrala si aj v punkovej kapele Zbytky charismatu a od roku 2001 pôsobí ako basgitaristka a speváčka The Plastic People Of The Universe. V roku 2000 založila projekt Eurnity, s ktorým vystupuje veľmi ojedinele. Návštevníci festivalu ROCKSCAPE 2014 budú mať možnosť vidieť tento výnimočný projekt, doplnený o autorské čítanie.

Joe Karafiát je český spevák a gitarista. Od roku 1997 je členom The Plastic People Of The Universe, v roku 2003 nahral s Whiskym, spevákom Slobodnej Európy, kultový album Overground, okrem toho pôsobí aj v legendárnej českej kapele Garáž. Na festival ROCKSCAPE 2014 prinesie svoje Joe Karafiát Trio.

Okrem nich sa počas troch dní na troch pódiách prevedú aj ďalšie kvalitné československé rockové a alternatívne zoskupenia, ako napríklad Citron, Michael Kocáb, Vladimír Mišík & ETC, Oskar Rózsa s projektom Hrana, Buty, Chiki Liki TU-A, Lavagance, alebo Korben Dallas a zahraniční hostia z Rakúska a Veľkej Británie. Lístky na festival za zvýhodnené ceny sú dostupné v sieti predpredaj.sk 

 

-reklamná správa- 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu