Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

VIDEO Skvelé dievčatko (3) darovalo svoje vlasy detičkám s rakovinou!

Emily sa nechala ostrihať pre dobrú vec.
Emily sa nechala ostrihať pre dobrú vec. (Zdroj: YouTube)

TORONTO - Trojročná Kanaďanka Emily Jamesová miluje rozprávkové šaty a animovaný film Na vlásku, ktorý je o princeznej so strašne dlhými vlasmi. Ona sa svoj vlastný bohatý porast hlavy rozhodla venovať detičkám s rakovinou, aby sa aj tie cítili chvíľu šťastné.

Keď sa Emilyina dĺžka vlasov stala nepraktickou pre jej mamičku Amy, povedala svojej dcérke, ako kedysi darovala svoje vlasy organizácii, ktorá robí parochne pre pacientov s rakovinou. Rodičia, ktorí pracujú ako filmári, Emily vysvetlili, že niektoré detičky v dôsledku choroby môžu prísť o vlasy a s dievčatkom sa dohodli, že tiež urobí dobrý skutok. Ich dcéra mala iba jednu podmienku, že najprv ostrihajú aj jej najobľúbenejšiu bábiku Rapunzel.

"Nechcem, aby deti boli smutné, preto, že nemajú vlasy. To, čo chcem, je dať im moje," vysvetlila vo videu Emily, ktorej vlasy ostrihal jej strýko Mathew Collins, a tak sa obe, ona aj bábika, mohli pochváliť novými účesmi.

"Strýko Mathew je najlepší kaderník na svete," vzdala mu hold Emily a osobne nalepila známky na obálku so svojou ostrihanou okrasou, ktorú rodičia poslali do Canadian Cancer Society, kde vyrábajú parochne pre detských pacientov s rakovinou.

"Na čo sme ako rodičia najviac hrdí, je to, že Emily využila príležitosť dať to, čoho mala veľa tým, ktorí to využujú oveľa lepšie," povedala jej mamička Amy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu