Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šokujúca správa ruského webu: Janukovyč zomrel na infarkt!

Viktor Janukovyč Zobraziť galériu (2)
Viktor Janukovyč (Zdroj: SITA)

MOSKVA/KYJEV – So šokujúcou správou prišla anglická verzia ruského servera Pravda.ru. Viktor Janukovyč zomrel na infarkt. Server sa odvoláva na facebookový profil ukrajinského opozičného predstaviteľa Mikhail Lebeda, ktorý informáciu zverejnil.

„Janukovyč utrpel včera večer okolo 11-tej hodiny srdcovú príhodu. Hodinu nato zomrel,“ uvádza sa na facebookovom profile ukrajinského opozičného predstaviteľa Mikhaila Lebeda. Šokujúcu informáciu zverejnila anglická verzia ruského servera Pravda.ru.

Podľa neho sa Lebeda dostal k informáciám o smrti ukrajinského lídra od jeho priateľa, ktorý pracuje v Ústave srdcovo-cievnych chorôb v ruskom meste Rostov.   

Nejde však o potvrdenú informáciu. Veľa facebookových užívateľov hovorí, že ide o nepravdu a hoax.

Kardiologické centrum v rostovskej nemocnici nepotvrdilo informácie o smrti ukrajinského prezidenta Viktora Janukovyča.Taktiež povedali, že ukrajinského prezidenta do centra neprijali.

Šokujúca správa ruského webu:
Zobraziť galériu (2)

 

Putin tvrdí, že Janukvyč je živý a zdravý a správy o jeho smrti sú vymyslené. "Videl som ho pred tromi dňami, mal trochu nádchu, ale odkazujje všetkým, že sa má dobre," vyhlásil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu