Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Ryšavá 18-tka bez zábran a cenzúry: Úplne nahá ukázala všetko!

Len 18-ročná Mai Emerald nafotila sériu erotických záberov, na ktorých sa predviedla celkom nahá. Zobraziť galériu (10)
Len 18-ročná Mai Emerald nafotila sériu erotických záberov, na ktorých sa predviedla celkom nahá. (Zdroj: VOLO)

LOS ANGELES – V modelingu sa snaží preraziť za každú cenu! Hoci mnohé dievčatá majú v jej veku kariéru manekýnky už slušne rozbehnutú, Mai Emerald (18) na svoju veľkú príležitosť ešte len túžobne čaká. Šance zahviezdiť však rozhodne nenecháva čisto v rukách osudu. Najnovšie sa vyzliekla úplne donaha, aby objektív zachytil všetky jej ženské pôvaby – vrátane tých najintímnejších.

Všetky tromfy vytiahla z rukáva hneď na začiatku! Keď sa dievčatá ešte v tínedžerskom veku snažia naštartovať dráhu modelky, v záplave konkurencie to rozhodne nemajú jednoduché. Podobne je na tom sexi ryšavka Mai Emerald, ktorá má na konte spoluprácu s menej známymi fotografmi a zopárkrát sa ocitla na móle. Nedávno však dostala príležitosť v decembrovom vydaní magazín VOLO, pri ktorej rozhodne neotáľala. Pred objektívom odhodila ostych aj akékoľvek zábrany a nechala sa zvečniť na záberoch hraničiacich s vulgárnosťou.

Mai sa nechala zachytiť v istej hotelovej izbe bez jediného kúska oblečenia, no zato v poriadne lascívnych pózach. Na väčšine z nich bez hanby vystavila svoje prirodzené prsia s veľkosťou košíkov C či okrúhly zadok. Priveľa námahy si však nedala ani pri ukrývaní toho, čo by si mala strážiť ako oko v hlave. Ryšavá hviezda ukázala, čo nosí pod nohavičkami, a to nielen spredu. Uvelebená v kresle totiž provokatívne zdvihla nohu tak, akoby práve nakrúcala porno.

Americká tínedžerka má vytvorený profil na stránke modelmayhem.com, kde o sebe uvádza, že meria len niečo okolo 160 cm, má zelené oči a opálenú pokožku. Strácať čas však rozhodne nemieni: „Beriem svoju prácu vážne. Prosím, kontaktujte ma, len ak viete, že práca, ktorú vytvoríme, vylepší portfólio nás oboch.“ Ktovie však, či sa jej práve vďaka odvážnym záberom nezavrú seriózne dvere skôr, ako sa vôbec stihnú otvoriť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu