Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Na Vianoce bez zubov, ale rozkošná: Ktorá kráska žiarila už pred 20 rokmi?

Ktorá megahviezda pred dvadsiatimi rokmi roztomilo šušlala do telefónu? Zobraziť galériu (18)
Ktorá megahviezda pred dvadsiatimi rokmi roztomilo šušlala do telefónu? (Zdroj: Instagram)

LONDÝN – Už v útlom veku vedela, čo sa patrí! Keďže počas vianočných sviatkov sa schádzame a kontaktujeme najmä s tými, ktorí sú nášmu srdcu najbližší, telefonovaním trávime viac času než inokedy. Inak na tom nebola ani jedna z najkrajších a najúspešnejších country speváčok v roku 1993. Uhádnete, ktorá hviezda vyrástla z roztomilého dievčatka na fotografii?

Obľúbená a zbožňovaná od útleho detstva! Hoci blonďavá speváčka pravidelne zbiera prestížne hudobné ocenenia a patrí k mimoriadne obletovaným ozdobám červených kobercov, škandálom sa oblúkom vyhýba. Aj preto svojich skalných fanúšikov na Vianoce nepotešila provokatívnymi fotkami, ale spomienkou na časy spred dvadsiatich rokov. S telefónom v drobných rúčkach už ani rozkošnejšie vyzerať nemohla. Spoznali ste v nej Taylor Swift?

„Vianoce 1993, veľmi dôležitý telefonát s Britany,“ okomentovala hudobná diva niekoľkosekundové video, ktoré zverejnila na webe prostredníctvom siete Instagram. S kučierkami vo vlasoch a v červených šatočkách s károvaným vzorom drží veľké slúchadlo. Na druhej strane sa totiž nachádzala Britany Maack, s ktorou si Taylor pestuje pevné priateľské puto celé desaťročia.

O tom, že dievčatá sú takpovediac od plienok nerozlučnými kamarátkami na celý život, svedčí nedávny príspevok na Twitteri od Britany: „Skutočné priateľstvo nie je o nerozlučnosti, ale o tom, že aj keď žijete oddelene, nič sa nemení.“ Pod týmto príspevkom nemohla chýbať spoločná fotka práve s populárnou speváčkou. Zrejme tak bude platiť to, čo jej známi neustále tvrdia médiám. Taylor je napriek obrovskej sláve a miliónom na konte stále miláčikom a drží sa nohami pevne na zemi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu