Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Fúzaté bábätko z rodiny Addamsovcov: Po 20 rokoch sú to krásne dvojičky!

V úlohe malého Puberta Addamsa sa v skutočnosti blysli dvojičky Kaitlyn a Kristen Hooper. Zobraziť galériu (4)
V úlohe malého Puberta Addamsa sa v skutočnosti blysli dvojičky Kaitlyn a Kristen Hooper.

LOS ANGELES – Tomu sa hovorí prekvapivá premena! Keď diváci pri televíznych obrazovkách v roku 1993 s úsmevom sledovali bábätko rodiny Adamsovcov s nalepenými fúzikmi, len málokto tušil, že o túto rolu sa delili jednovaječné dvojičky. Gomezovho syna, paradoxne, stvárňovali dievčatá Kaitlyn a Kristen Hooper (21). A tie za uplynulé dve desaťročia vyrástli do krásy, veď posúďte sami.

Roztomilé už od plienok! Po veľkom úspechu mysterióznej komédie o rodine Addamsovcov z roku 1991 sa svet americkej kinematografie dočkal aj druhého pokračovania. Film s originálnym názvom Addams Family Values svoj príbeh postavil na príchode tretieho potomka do bizarnej famílie, ktorý dostal meno Pubert. Šibalského chlapčeka si však v skutočnosti zahrali identické sestry Kaitlyn a Kristen Hooper – pred kamerou na nerozoznanie.

Aby tretí syn Gomeza a Morticie pôsobil čo najvierohodnejšie, vzali si ho do parády šikovné ruky maskérov. Americké sestry tak už od útleho detstva pravidelne podstupovali úpravu líčidlami či dokonca umelo vytvorenými fúzikmi pod nosom. Ulízané vlásky s cestičkou a prifarbené obočie – to všetko malo pripomínať vernú kópiu hlavy strašidelnej rodiny. Kaitlyn a Kristen sú však dnes už dospelé slečny, ktoré bok po boku strávili Vianoce pri stromčeku v nových pyžamách.

Kaitlyn a Kristen Hooper
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Aj keď sa obe dievčatá ešte stále podobajú ako vajce vajcu, s odstupom času ich okolie zaručene rozoznáva jednoduchšie. Plavovlásky po debute v 90. rokoch hereckému chlebíku verné nezostali. Žiadne ďalšie filmy už nenakrútili a užívajú si súkromie. Ich spoločnú vianočnú fotku priniesol portál TMZ, ktorý ako zdroj uvádza sociálnu sieť Facebook.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu