Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Hrôza: Táto zubatá príšera je krásnou speváčkou? Veď má ústa plné kovu!

Inokedy krásna Taylor Swift sa prevtelila do zubatej bifľošky Natalie so strojčekom. Zobraziť galériu (14)
Inokedy krásna Taylor Swift sa prevtelila do zubatej bifľošky Natalie so strojčekom. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Čo to so sebou porobila? Aj keď sa Taylor Swift (24) na oficiálnych fotografiách príliš neodhaľuje, je považovaná za jednu z najkrajších speváčok s vycibreným módnym vkusom. Momentálne však po webe koluje jej šokujúca vizáž – s okuliarmi ako po bifľoške a veľkými zubami so strojčekom.

Žiadna momentka z minulosti, ale čistá realita! Taylor Swift si k popularite pričuchla už ako tínedžerka a napriek celosvetovému úspechu nikdy doteraz nepodľahla kultu obnažovania sa. To ju však zrejme neodradilo od toho, aby ukázala, že nie je žiadna suchárka. Nahodila „učiteľské“ okuliare so širokým rámom a do úst si vložila umelé zubiská s kovovým strojčekom. Všetko, aby na internete zanechala nasledovný odkaz.

„Čau Sara, tu je Natalie. Pamätáš si ma? Naše mamy boli na vysokej najlepšími kamarátkami. Moja mama povedala, že prídeme navštíviť teba, tvoju mamu a tvojho otca. A počula som, že máš tú televíznu šou zvanú Ew!“ prihovára sa zmenená blondínka pred domácou kamerou. Takýto úlet je pritom pozvánkou na sledovanie stredajšej The Tonight Show, ktorú má pod palcom moderátor Jimmy Fallon. Práve Jimmy totiž stvárňuje blondínku Saru, ktorá nosí strojček a neustále opakuje citoslovce Ew!.

V krátkej situačnej komédií už ako hostia skončili viaceré známe osobnosti. Divácky atraktívni boli predovšetkým hollywoodski fešáci Channing Tatum a Zac Efron. Už o pár dní tak svoju veľkolepú televíznu premiéru okúsi aj country diva Taylor, ktorá sa zhostila alter ega menom Natalie. Nechajme sa prekvapiť, akú veľkú dávku humoru zo seba vydoluje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu