Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Brutálna zmena silikónovej tínedžerky: Je toto na smiech či na zaplakanie?

Courtney Stodden z platinovej blond presedlala na hnedú farbu vlasov. Zobraziť galériu (13)
Courtney Stodden z platinovej blond presedlala na hnedú farbu vlasov. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Stráca aj posledné štipky ľudskej dôstojnosti! Hoci zlá reklama občas dokáže poslúžiť lepšie než vôbec žiadna, prezentácia Courtney Stodden (19) je naozaj na zamyslenie. Po tom, čo podstúpila radikálne zväčšenie poprsia, zmenila aj farbu vlasov. To, ako teraz vyzerá, však so ženskou krásou v rozkvete veľa spoločného nemá.

Ako vyžitá pornohviezda! Aj keď Courtney Stodden vekovo ešte patrí do kategórie tínedžeriek, už na prvý pohľad pôsobí takpovediac odstrašujúco. Za dva roky pôsobenia v úlohe manželky herca Douga Hutchisona (53), známeho zo Zelenej míle, si vyrobila nemálo trapasov. Tým najväčším prešľapom sa zaručene stala plastická operácia, ktorou si dospievajúca slečna nechala niekoľkonásobne zväčšiť prednosti. Aby toho nebolo málo, najnovšie sa nechala prefarbiť. Z platinovej blond totiž presedlala na hnedý odtieň vlasov.

S drastickou premenou sa Courtney predviedla na prvom ročníku udeľovania cien World Of Wonder First Ever WOWie Awards. Medzi ostatné celebrity si to namierila v krátkych červených šatách ledva pod zadok s poriadne hlbokým výstrihom. Namiesto tmavohnedých prameňov tak pútala pozornosť najmä dekoltom XXL, ktorý jej doslova vypadával z outfitu.

Premena mladučkej hviezdičky vyznieva o to bizarnejšie, že jej dlhé vlasy zanechávajú dojem, akoby tvorili akúsi pomotanú parochňu. Bývalá blondínka si však nový imidž nevie vynachváliť: „Je to veľmi čerstvé. Keď prechádzam okolo zrkadla, stále si myslím, že som blondínka. Som nadšená, že môžem ísť von a vidieť svet brunetiek.“ A čo hovorí na nedávny rozchod s o desaťročia staršou zákonnou polovičkou? „Bol to obrovský risk, ale som rada, že som to urobila. Vnímala som to ako dobrý príklad toho, aby som si dokázala, že na to naozaj mám,“ prezradila v nedávnom rozhovore. Ktovie však, či s takouto vizážou o ňu vôbec niekto mladší ako Doug vôbec zakopne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu