Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Zo škandalóznej 20-tky obluda: Mľandravé silikóny a všade samá krv!

Courtney Stodden pri príležitosti Halloweenu nafotila krvavé zábery s obnaženými vnadami. Zobraziť galériu (11)
Courtney Stodden pri príležitosti Halloweenu nafotila krvavé zábery s obnaženými vnadami. (Zdroj: Coleman-Rayner)

LOS ANGELES – Nechutné či sexi? Zatiaľ čo niektoré celebrity sú pri výbere svojho halloweenskeho kostýmu pomerne zdržanlivé, preplastikovaná Courtney Stodden (20) sa vrhla na ozajstný extrém. Podujala sa na upírske fotenie v drastickom štýle, v rámci ktorého jej silikóny XXL pokrývali len litre umelej krvi.

Len pre silné žalúdky! Courtney Stodden istú mieru zvrátenosti prejavila už vo veku šestnástich rokov, keď sa vydala za o desaťročia staršieho milenca a následne nakrútila sériu bizarných domácich videí. Po tom, čo blondínka urobila zo seba mačku, najedla sa z jej misky a celá sa olízala, fanúšikovia stratili všetky ilúzie. Jej najnovšie fotenie tak do kategórie veľkých prekvapení zrejme nepatrí. Silikónová dvadsiatka si zapózovala ako upírka iba v nohavičkách a krvou rozhodne nešetrila.

Courtney si za tému halloweenskeho fotenia zvolila hororový projekt True Blood: Pravá krv, čomu dokonale prispôsobila všetky rekvizity. Umelá krv stekala najskôr iba po stenách, no plavovláska si ňou nakoniec ponatierala aj zvädnuté silikóny. V ústach jej nechýbali upírske zuby a na perách červený rúž. Výsledný dojem však s erotikou veľa spoločného nemá.

Akokoľvek neuveriteľne to znie, Courtney sa vďaka početným zákrokom na klinikách krásy prepracovala až na prehliadkové móla. Naposledy „ozdobila“ podujatie Arts Hearts Fashion, na ktorom provokovala v minišatách s hlbokým výstrihom. Jej obdivovatelia sa však zhodujú, že silikónová hviezda to s veľkosťou implantátov prehnala a už čochvíľa bude potrebovať generálnu opravu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu