Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hollywoodsky veterán (57) zbalil 18-tku: Preboha, veď vyzerá ako jeho vnučka!

Steven Bauer už síce oslávil 57. narodeniny, no duchom stále nestarne. Sebavedomie mu dodáva len 18-ročná milenka Lyda Loundon. Zobraziť galériu (5)
Steven Bauer už síce oslávil 57. narodeniny, no duchom stále nestarne. Sebavedomie mu dodáva len 18-ročná milenka Lyda Loundon.

LOS ANGELES – Vek je len obyčajné číslo! A v prípade prominentných vzťahov to zrejme platí dvojnásobne. Svoje vie o tom aj americký herec s kubánskymi koreňmi Steven Bauer, ktorý sa pomalými krokmi blíži k prahu šesťdesiatky. Po svojom boku má však mladučkú tínedžerku, ktorá pôsobí skôr ako jeho príbuzná. Pozrite si ďalší z najbizarnejších párikov Hollywoodu.

Láska hory prenáša a nepozná žiadne hranice! To si zrejme povedal aj 57-ročný Steven Bauer, ktorý na staré kolená objavil čaro vzťahu s výrazne mladším dievčaťom. Od súčasnej milenky Lydy Loundon ho totiž delia až takmer štyri desaťročia. Ich vzájomná romanca pritom nepatrí medzi novinky, ale pretrváva už niekoľko mesiacov. Zaľúbené hrdličky sa ruka v ruke objavili na verejnosti po prvý raz v júli a tento týždeň v losangelských uliciach vzbudzovali pozornosť opäť.

Keďže si Lyda ešte stále vychutnáva obdobie, kedy elegantnú a uhladenú módu riešiť nemusí, na nákupy si vyrazila v pohodlných kvetinových nohaviciach a so šatkou omotanou okolo krku. Jej nestarnúci milenec stavil na džínsy s čiernym tričkom, aby takisto pôsobil maximálne uvoľnene. Vďaka šedinám vo vlasoch a fúzoch však zďaleka nevyzeral tak mladistvo a sviežo ako kedysi. Nezainteresované okolie by si najpravdepodobnejšie domyslelo, že herec vymetal butiky s nedospelou vnučkou.

Zaujímavosťou je, že Lyda je mladšia ako Stevenov syn Alexander, ktorého priviedla na svet Melanie Griffith. Starší od otcovej milenky je však aj druhý syn Dylan. Bauer totiž v minulosti nezaháľal a do manželského chomúta celkovo vstúpil trikrát. Lyda je dcérou bývalého senátora štátu Missouri a samu seba na webe opisuje ako „závisláčku na filme, hudbe, cigarách a esprese“. Nasýtiť sa nedokáže sarkazmu a mimoriadne blízko vraj má práve k žurnalistike.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu