Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zvrat v živote markizáka Varinského: Chceli dieťa, prišiel nečakaný ROZCHOD!

Vzťah Petra Varinského a Dominiky Dadíkovej sa nedávno rozpadol. Zobraziť galériu (6)
Vzťah Petra Varinského a Dominiky Dadíkovej sa nedávno rozpadol. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA – Je koniec! Moderátor markizáckeho športového spravodajstva Peter Varinský (30) zjavne nemá šťastie v láske. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, jeho zdanlivo šťastný triapolročný vzťah s rozhlasovou moderátorkou Dominikou Dadíkovou (27) sa nedávno nadobro rozpadol. Svedčia o tom aj blondínkine internetové príspevky plné bolesti a smútku. A pritom ešte nedávno pózovali s bábätkom a nebránili sa spoločnému prírastku.

Sú od seba! Markizák Peter Varinský a rozhlasová moderátorka Dominika Dadíková tvorili takmer štyri roky harmonický a navonok veľmi šťastný pár. Všade, kde sa ukázali, rozdávali široké úsmevy. Skrátka, svoju lásku pred nikým neskrývali. Tejto idylke je však koniec. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, zaľúbenci sa nedávno rozišli.

Obidvoch sme preto k tejto téme oslovili. „Nebudem sa k tomu vyjadrovať. Nerobila som to 3,5 roka a neurobím to ani teraz. Ak máte v sebe aspoň kúsok empatie, tak to pochopíte,“ odbila nás blondínka, keď sme sa jej na ukončenie vzťahu spýtali. Skontaktovať sme sa snažili aj s Varinským, no odmietol sa s nami rozprávať.

Moderátorkine príspevky na sociálnej sieti Facebook však hovoria za veľa. „Priveľa lásky ťa zabije, ak sa neuvedomíš. Rozpoltený medzi tým, koho miluješ a tými, ktorých si miloval,“ znie preklad anglického textu piesne, ktorú Dadíková zverejnila na svojom profile. „U mňa momentálne viac než aktuálna,“ napísala Dominika ku skladbe a pridala smutného smajlíka.

Naposledy dokonca zverejnila fotku z pánskeho striptízu, ktorá informácie o jej rozchode s markizáckym športiakom len potvrdila. „No kam sa môžu 2 sexi single ladies vybrať takto v sobotu večer?“ napísala Dominika. To, že sa označila za single, čiže slobodnú, je viac než veľavravné.

Podľa našich informácií párik už dlhšiu dobu prechádzal krízou a obľúbená rádiová spíkerka sa už dokonca odsťahovala aj z moderátorovho domu. Za rozchodom ale vraj nestála žiadna tretia osoba.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu