Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Habera ním ohrdol, teraz je hviezdou Talentu: Paľova reakcia ho zarazila!

Miroslav Sýkora v SuperStar nezaujal, no od spevu ho to neodradilo. Aktuálne hviezdi v šou Česko Slovensko má talent. Zobraziť galériu (7)
Miroslav Sýkora v SuperStar nezaujal, no od spevu ho to neodradilo. Aktuálne hviezdi v šou Česko Slovensko má talent. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Po sklamaní prichádza veľká radosť! Keď sa Miroslav Sýkora (25) v šou Česko Slovensko má talent postavil na pódium, svojou skromnosťou, neľahkým životným príbehom a neskutočným spevom si získal azda každého. Málokto si však pamätá, že tento nadaný umelec skúšal šťastie aj v ostatnej sérii SuperStar. Hoci to znie neuveriteľne, vtedajšiu porotu až na Ewu Farnu nezaujal. Mladík tvrdí, že problémom bola jeho rečová vada.

Keď Miroslav Sýkora predviedol v šou Česko Slovensko má talent neskutočný spev  napriek rečovej vade, slzám sa neubránil ani neúprosný kat Jaro Slávik. Porota dokonca mladého Slováka označila za najlepšieho speváka, ktorý v šou kedy bol. „Kde si bol doteraz?“ zaznelo na jeho adresu z úst Lucie Bílej, ktorá nechápe, ako je možné, že tak úžasného umelca ešte nikto neobjavil.

Zaujímavé ale je, že Sýkora svoj talent vôbec neskrýval. Šťastie totiž skúšal aj v inej šou - konkrétne v ostatnom ročníku Česko Slovenskej SuperStar. Tam však nezaujal. „Ja mám pocit, že do tejto súťaže vôbec nepatríš. Tvoja sila určite niekde je, ale toto tu nikdy úplne nefungovalo,“ povedal na margo speváka Ondřej Soukup, ktorému poklonkoval aj Paľo Habera. Obaja mu dali v súťaži stop. Jediná Ewa Farna v ňom videla potenciál.

Samotný Miroslav sa s odstupom času pozerá na neúspech v SuperStar s nadhľadom. „Vycítil som, že im vadila moja rečová vada. Najmä Paľovi Haberovi. Zo začiatku Soukup povedal, že sa mu to páčilo, ale po tom, čo počul Haberov názor, začal hovoriť inak,“ prezradil pre topky.sk súťažiaci. Ako ďalej dodal, nebol sklamaný preto, že nepostupuje ďalej, ale najmä z toho, ako sa k nemu trojica správala. „Zarazil ma Haberov postoj, že ma nechcel ani vyskúšať. To som nevedel pochopiť,“ spomína 25-ročný Miroslav na kasting.

Dnes však netají spokojnosť s tým, že sa nakoniec rozhodol skúsiť šťastie v šou Česko Slovensko má Talent. „Som rád, že som tu, lebo môj aktuálny žáner, v ktorom som dobrý, je klasický spev. Ten by som ani náhodou nemohol ukázať v SuperStar. Možno, že to bola vôľa Boha,“ uzavrel.

Sledujte video: Miroslav Sýkora v speváckej šou SuperStar. Ondřeja Soukupa a ani Paľa Haberu jeho výkon nezaujal natoľko, aby ho posunuli ďalej. 

Miroslav Sýkora v SuperStar

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu