Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Prvé žrebovanie bločkovej lotérie: Vieme, kto vyhrá auto a kto daňovú kontrolu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Bločková lotéria sa dnes rozbehla naplno. Štátny loteriíjny monopol Tipos vyžreboval prvú skupinu výhercov. Hoci identitu výhercov Tipos nezverejňuje, miesta, odkiaľ bločky pochádzajú, sú už známe.

Tipos dnes prvý raz vyžreboval desiatich výhercov Národnej bločkovej lotérie. Zatiaľ sa zdá, že Tipos si nových hráčov získal na masovej škále, pretože ľudia do lotérie zatiaľ prihlásili sedem miliónov bločkov. Tipos zatiaľ nezverejnil mená výhercov, no v stredu tak urobí. "Online systém registrácie zaevidloval do prvého žrebovania viac ako 253.000 hráčov. Rekordmanom je hráč, ktorý zaregistroval za dva týždne až 2.672 bločkov," informoval dnes Tipos.

Okrem výhercov vecných či finančných cien má však bločková lotéria aj inú kategóriu výhercov. Tipos totiž už zverejnil miesta, z ktorých výherné bločky pochádzajú. Napríklad v Bratislavskom kraji "vyhral" živnostník Igor Kratochvíl, v Trenčianskom kraji zas športová predajňa z hotela Vršatec.

Víťazi z radov obchodníkov sa môžu tešiť na kontrolu z daňového úradu, ktorý pred vyplatením výhry musí overiť, či predavači bločky regulérne zaúčtovali.

Kto vyhrá auto?

Zástupcovia Tiposu dnes vyžrebovali aj zoznam ôsmych podnikateľov, po jednom z každého kraja. Práve nakupujúci v týchto obchodoch budú mať šancu v žrebovaní 28.10 vyhrať automobil KIA v tzv. druhej šanci. Podľa herného plánu ak ste nakupovali u týchto podnikateľov môžete sa zaregistrovať aj v priebehu mesiaca októbra. Podmienkou však je, že dátum bločku nesmie byť starší ako 29.9, teda deň pred dnešným žrebovaním. Toto je zoznam obchodov , ktorých zákazníci môžu vyhrať auto.

BRATISLAVA -  Živnostník Igor Kratochvíl z Rusoviec.

TRNAVA - Papiernictvo Helena v Senci (Toto mesto patrí do Bratislavského kraja. Zatiaľ sa nevie, či bude Tipos žrebovať opäť)

TRENČÍN - Inter Šport Centrum v hoteli Vršatec.

ŽILINA - Predajňa športových potrieb Rizenek na Hviezdoslavovej ulici v Žiline.

BANSKÁ BYSTRICA - Pokladnica v obci Zvolenská Slatina, živnostník Jozef Nagy.

PREŠOV -  Pokladnica v obci Šambron. Živnostníčka Helena Dufalová.

KOŠICE –

NITRA -

Pokladnice v Košickom a Nitrianskom kraji sme nedokázali identifikovať, pretože údaje o ich DIČ sa  webe nenachádzajú.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu