Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Rytmus vo VIDEU z koncertu: Ku*va, ku*va Dara! Čo na to speváčka?

Rytmus pri zvukovej skúške urážal Daru Rolins. Zobraziť galériu (5)
Rytmus pri zvukovej skúške urážal Daru Rolins.

BRATISLAVA - Nečakané! Patrik Vrbovský (37) a Dara Rolins (40) spolu chodia dva roky. No už v roku 2005 spolupracovali na piesni Párty DJ. Raper vtedy označil blondínku za štýlovú kočku. Teraz sa však objavilo video s touto skladbou, v ktorom Rytmusove slová na adresu pop divy nevyznievajú príliš pozitívne. Skôr naopak. Čo hovorí na vulgárny odkaz samotná speváčka?

Patrik Rytmus Vrbovský aktuálne vedie vojnu proti všetkým raperom, čo robia tanečné veci. On sám však už v roku 2005 kývol na spoluprácu s Darou Rolins. Urobili remake diskotékového hitu Last Night a DJ Saved My Life pod názvom Párty DJ. „Dara je kočka, ona je baba, ktorá má najväčší štýl a neviem si predstaviť, s kým iným by som tu mohol spraviť R´N´B skladbu,“ povedal svojský umelec v tom čase.

Náš čitateľ nám však zaslal video, kde na hudbu zo spoločnej skladby Rytmus rapuje s Egom trochu iný, vulgárnejší text. Vzhľadom na to, že pieseň v ich podaní začína zvukovou skúškou so slovami „ku*va, ku*va, Dara, Dara,“ nevychádza z toho speváčka práve najlepšie.

Rolins a Vrbovský pritom už dva roky tvoria pár. Zisťovali sme preto, čo na toto video hovorí samotná blondínka. „Nejde mu mikrofón, tak robí sound check (zvuková skúška, pozn. red.) po svojom. Ja hovorím raz, dva, Patrik, ku*va... A spomína ma preto, lebo tú pesničku spievame pôvodne spolu. A navyše je to sto rokov staré,” reagovala Dara.

Tá na svojho priateľa nedá dopustiť a jeho prejav neberie tragicky. „Z takýchto vecí si naozaj nič nerobím. Poznám Patrikov zvláštny druh humoru. Zbláznila by som sa, keby som mala riešiť každé jeho slovo. Je to proste emotívny raper. Môj,” povedala nám spôsobom, z ktorého vyplýva, že Vrbovského slová berie s nadhľadom.

O tom, že speváčka Dara Rolins nerieši maličkosti, sa môžete presvedčiť aj jej outfitom v civile, ktorý nájdete na ženskom magazíne FEMINITY.sk.

VIDEO: Rytmus s Egom počas koncertu.

Rytmus - Dara

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu