Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ján Gordulič bol online!

Ján Gordulič bol online. Zobraziť galériu (4)
Ján Gordulič bol online.

BRATISLAVA - Ján Gordulič (33) je známy najmä z relácie Pošta pre teba, kde niekoľko rokov stvárňoval poštára Janka. V televíznom zákulisí však pracoval už predtým. V súčasnosti sa venuje napríklad žánru stand-up comedy pod názvom Silné reči. Ak chcete o ňom vedieť viac, prečítajte si online rozhovor

Ján Gordulič sa narodil 26. februára 1980. Jeho mamou je známa dabingová režisérka Štefánia Gorduličová, vďaka čomu mal od detstva blízko k televíznemu prostrediu. Začínal ako dabingový herec a prekladateľ seriálov. Jeho hlas sme mohli počuť napríklad v sitkome Priatelia alebo v Šou Billa Cosbyho.

Neskôr sa začal profesionálne venovať scenáristike - spolupracoval na seriáloch Mafstory a Profesionáli aj na rôznych televíznych šou. V roku 2009 založil stand-up comedy show Silné reči, ktorú máte najnovšie možnosť vidieť aj na portáli telkáč.sk

Sledujte VIDEO: Pozrite si nový diel stand-up comedy Silné reči s Ivom Ladižinským.

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

26.09.2013 11:05 - otázka od Ing. Rusnáková Gabriela
Dobrý deň, pán Gordulič, čítam vaše odpovede, naozaj múdry, vzdelaný, vtipný človek ste. Chcela som Vás teda len pozdraviť a popriať veľa inšpirácie pri písaní knihy. Určite si ju kúpim! Tak, ale keď už mám tú možnosť, tak ju teda využijem a položím Vám otázku i ja. Je to pravda, že máte vyštudovaný tretí stupeň na akademickej pôde a že ste vyučovali na vysokej škole? Ďakujem vopred za odpoveď. Ing. Rusnáková
Ďakujem, ďakujem :) A áno, je to pravda, mám titul PhD. z Vysokej školy múzických. V rámci štúdia som musel učiť a tak som odučil tri semestre - predmety "Produkcia dabingu" a "Vývoj a výroba licencovaných TV relácii". Ale vidím, že aj vy ste inžinierka, tak sa môžme navzájom oslovovať "pán a pani akademička". Ďakujem všetkým za inšpirujúce otázky, poberiem sa ďalej, utekám do Košíc, zajtra tam trošku vypomáham na dni polície :)
26.09.2013 11:01 - otázka od Tamnakopcizijudobriludia
Janko, urcite sa ta na to pytaju mnohi, ale predsa neda mi, precestoval si kus sveta, Bali, Tanzania, kopec kopec inych krajin, vies si predstavit, ze by si sa na svojich cestach zamiloval napriklad do takej srilandcanky a potom by si tam ostal? a co by si tam robil? a dokazal by si obetoval karieru pre lasku? a nemas niekedy pocit, ze odist zo SK a nevratit sa je najmoznost nezblaznit sa? Zelam ti vsetko dobre, len tak dalej a vela energie so vsetkym co robis! Papa, tamnakopcizijudobriludia
Viem si to predstaviť celkom jasne :) Aj keď ma bavia asi viac európanky. Ale život v inej krajine ma veľmi intenzívne zaujíma, aj keď by som chcel mať určite zázemie aj na Slovensku, mám to tu rád. POl roka niekde a pol roka doma je podľa mňa ideál. A venovať by som sa chcel tomu čo robím - dnes sa to už dá celé organizovať cez internet - čiže písať, robiť kreatívu, vymýšľať... A ak by to nešlo, bavilo by ma robiť niečo s počítačmi, mám to ako obrovský koníček, no nikdy som sa tomu nevenoval profesionálne... verím, že by som sa uživil ako nejaký lowendový systémový admin :)
26.09.2013 10:58 - otázka od Peťula
Včera ste boli fakt úžasný. Veľmi dobre som sa bavila Gabovi som bola osobne podať ruku a Lujza spravila naozaj kráľovský návrat. Prídem aj nabudúce.
Ďakujeme! Budeme sa tešiť! ľúbime svojich fanúšikov. Je mi ľúto, že som nemal čas prísť porozprávať sa včera medzi ľudí, mal som tam 100 organizačných vecí. 8. 10. bz to malo byť lepšie, tak sa ozvite ak tam budete, pokecáme...
26.09.2013 10:57 - otázka od fanda
keby si bol trener HC Slovan co by si urobil aby zase zacali vyhravat?
Zobral si za asistenta Mira Šatana.
26.09.2013 10:57 - otázka od Peťo
Ahoj Janík, ak by si stretol všemohúcu bytosť (Boh, Budha, Krišna...) a mal by si možnosť opýtať sa na tri otázky, akékoľvek otázky, na ktoré nepoznáš odpoveď, aké by boli tvoje tri otázky?
Ako byť šťastný? Ako pomôcť ostatným ako byť šťastný? Čo je v živote dôležité?
26.09.2013 10:55 - otázka od Tamara
Dobry den pan Gordulic, velmi sa mi pacia Silne reci a styl akym tuto sou vediete, takisto som si svojho casu nenechala ujst vase vtipne clanky na dailymale, ale najviac si pamatam na jeden fantasticky clanok, ked ste boli v amerike na scenaristickej skole, to som sa nasmiala...v mojom okoli sa to spamovalo jak dive. Ste naozaj velmi kreaticny a sikovny mlady muz a preto moja otazka znie, nemali by ste chut napisat knihu? Ak ste o tom rozmyslali, prosim prezradte viac. Drzim Vam palce a srdecne Vas pozdravujem.
Milá Tamara. Ďakujem za slová chvály, vždy potešia. Nápad na knihu nosím v hlave už dlho, avšak potrebujem motivovať a stretnúť sa s nejakým skúseným autorom s podobným zmýšľaním aby som vytiahol nejaké rady o písaní, pretože predsa len kniha je už také väčšie sústo. V posledných týždňoch som sa snažil skontaktovať s vašou menovkyňou a jedným z mojich autorských idolov Tamarou Heribanovou, ale zatiaľ mi nedvíha. Verím, že keď sa mi podarí s ňou stretnúť príde inšpirácia aj chuť do písania a vznikne nejaké svieže dielko!
26.09.2013 10:53 - otázka od Alex
Co tak priniest Silne reci aj do dalsich Miest?
Robíme na tom, ale keďže chcem prísť aspoň štyria, potrebujeme dosť silný klub čo nás zaplatí. Navyše ak je to ďalej ako nejakých 250km, potrebujeme hotel atď... Možno sa podarí získať pre tour partner, vtedy by sa to riešilo jednoduchšie. Ak vieš o nejakom klube čo by mal záujem, povedz nech sa ozve na silnereci@silnereci.sk
26.09.2013 10:49 - otázka od yxo
Ahoj, bude v TV este Mafstory? Mas napisane dalsie casti? Kedy a kde?
O Mafstory neviem nič, ale niektoré postavy starších sitkomov by sa teoreticky ešte vrátiť mohli. Mám plné priehrštia nápadov.
26.09.2013 10:48 - otázka od grga
preco si prestal chodit na treningy? nikto tak pekne a hlavne tak dlho nenastavuje tvar! si vzorom kazdeho krestana!
Lebo ma tam furt niekto mlátil. Nemôžem si dovoliť nechať si vytrieskať mozog z hlavy, živím sa ním!
26.09.2013 10:47 - otázka od Jozef
Bojoval by si radšej proti 100 koňom veľkosti kačice alebo proti jednej kačici veľkosti koňa? a ideálne prečo?
Určite proti sto malým koňom. Pokúsil by som sa zabiť ich vodcu a vypiť pred ostatnými rituálne jeho krv, čím by som ostatných paralyzoval. Následne by som si so zvyšnými 99timi zriadil maličké dostihy s ktorými by som cestoval po svete a zarábal mrte kešu.
26.09.2013 10:46 - otázka od terez
vedel by si napisat par viet ako ked hovori prejav Gasparovič?
Vedel, ale trvalo by mi to naformulovať asi 10-12 hodín. Ak by som to chcel dávať z voleja, musel by som mal nanovo, úplne inak a chaoticky prekáblovaný mozog. A to si neprosím.
26.09.2013 10:44 - otázka od Milan
Kto je tvoj najobľúbenejší komik so súčasných účinkujúcich v Silných rečiach?
Všetci samozrejme. Skôr je to o tom ku komu by som sa chcel najviac priblížiť. Mojim idolom vždy bude Juraj Tabaček a Tomáš Hudák a hrozne am teší ako rapídne sa zlepšuje Gabo Žifčák, ktorého uvidíte na telkáči na budúci týždeň. Včera mala veľkolepý návrat naša kamarátka Lujza, ktorú už tiež čoskoro zavesíme na net. Ladižo a Jerry sú zas prirodzené talenty, ktorým závidím, že sa prí príprave skoro vôbec nenadrú. Každý z komikov má niečo čo na ňom obdivujem.
26.09.2013 10:41 - otázka od Katka
Ahoj pamätáš si ešte Hotel Pančava na Makove ked ste tam boli nakrúcať??
Jasné! Aj jeho prevádzkára, čo mal mladú náruživú frajerku a on jej nestíhal, lebo už mal "vystrieľané náboje". :) Pozdravujem do Makova!
26.09.2013 10:40 - otázka od Alex
Pekny Den,chcem sa opytat,ci sa este bude na nete objavovat Cestovka?
Bohužiaľ, Cestovka už skončila definitívne. Tajne dúfam, že nám vzjde projekt podobného seriálu ktorý sa raz objaví na JOJ plus.
26.09.2013 10:40 - otázka od Alenie
Počula som, že ste boli v Amerike. Viete mi prosím preložiť slovo kudžubiló? Už dlhodobejšie ma to trápi, že mi to google translator nedokáže preložiť :(
Je to veľmi jednoduché. Toto slovo je napísané takzvanou fonetickou angličtinou. Podobné slová sú aj "pučo" či "ebiló". Pučó znamená "put your", teda "dajte vaše", "ebiló" zas "and be loved" t.j. "a byť láska" a samozrejme "kudžubiló" prekladáme ako "could you be loved" teda "môžeš ty byť lóve?" Väčšina fonetickej angličtiny pochádza z diel Róberta Marleyho, prezývaného aj Bob, alebo Bobo.
26.09.2013 10:37 - otázka od FICO
co si o mne myslis???
Si super! Zajtra ti volám kvôli zľave na plyn.
26.09.2013 10:37 - otázka od SomTurista
Hav ar ju from?
Ďakujem dobre.
26.09.2013 10:37 - otázka od Carlos Cheng
my s frajerka pozerať minule pošta pre teba a ty tam byť. keď zrazu zvoniť telefón. tak ja nechtiac opustiť televízor aby zdvihnúť telefón. bol to frajerka otec tak my chvíľu kecať a ja sa potom vrátiť. frajerka sa ma pýtať kto volá. ja hovoriť tvoj otec. ale ona hovoriť môj otec už štyri roky mŕtva. TAK POTOM KTO BYŤ TELEFÔN?
ALIENS!
26.09.2013 10:35 - otázka od kukuruku
zdravim ta, si moj najoblubenejsi hokejista, dufam ze na olympiadu sa prebobujejs, len pre boha sa nevenuj vystupovaniu v tv, moc ti to nejde. a amikom strel aspon dva kusky.
Ďakujem. Aj ostatní chalani v šatni mi hovoria, že sa mám na to vykašľať, ale keď mňa to hrozne baví. Na olympiáde zo seba samozrejme vydáme maximum. Budeme hrať zo zabezpečenej obrany, zomkneme sa ako jeden tým a puk sa nám snáď bude lepiť na hokejky. Ak budeme mať aj kúsok toho povestného šťastíčka, verím že sa nám podarí vsietiť nejaké tie branky.
26.09.2013 10:31 - otázka od komunita
Ze vraj ked si bol mlady si hackol odkazovac v Tescu...
Raz o tom porozprávam aj verejne :) Myslím, že to už je premlčané... :) Mladosť pochabosť wýš... :)
26.09.2013 10:30 - otázka od efa
mne tam ludwig nepasuje. neee ludwig neeee to ty si zlaticko :-) zelam ti do vsetkeho coho sa pustis vela stastia. a budem cakat kedy sa vratis do posty :-D
Ďakujem. Ja prajem tiež všetko dobré. A nezabúdaj žiť svoj život a nie len životy iných! To sa deje veľmi veľa ľuďom... :)
26.09.2013 10:30 - otázka od Nikolaaja
Kedy a kde ste dali najvacsie pučo?
Najväčšie pučo bolo moje úplne prvé pučo, myslím, že s kamarátkami Niki a Alen v Nu Spirit Bare pred pár rokmi. Pučo hends ap in zí ér!
26.09.2013 10:26 - otázka od efa
ludwig neeeee
Ale veď on je zlatíčko...
26.09.2013 10:26 - otázka od Richard
Chcel by som sa opýtať takú otázku ktorá ma už dlhšiu dobu trápi. Magnety... Ako fungujú?
Ako kedy..
26.09.2013 10:26 - otázka od Pavucik
Aké je tvoje najoblubenejsie zvieratko?
Bzdocha. Alebo Surikata. Neviem si vybrať.
26.09.2013 10:25 - otázka od Csaba
Szia mne nejde internet všetky stránky mi zobrazuju v niakom zvlaštnom jaziku ktoremu nerozumjem ,stím čo vedeli bi ste opraviť to?
Nemôžeš mať zapnuté v Google Chrome automatické prekladanie stránok? Skús iný prehliadač a v ňom si vygúgli tento problém
26.09.2013 10:24 - otázka od Patrik
Ahoj Janci! Zevraj si sa celkom zaujimal o hudbu ked si bol mladsi. Aky je Tvoj preferovany zaner? Vyrazis si obcas na koncert?
Jasné! Hudbu milujem stále. Momentálne asi najviac počúvam dubstep, drumnbass, ale bavia ma aj niektorí slovenskí raperi ako Vec a Moja Reč. Z rocku si vypočujem Paru, Pudingáčov, Bad Karma Boy... tiež mám rád klasiku - vivaldi, rachmaninov, beethoven, bach a zo zahraničia si teraz fičím na Dub FX. Cez leto som dal Pohodu aj Grape a teraz sa chzstám na Wave festival tu v BA...
26.09.2013 10:22 - otázka od efa
janko chybas mi v poste :-)
Ďakujem. Zatial návrat neplánujem, tak si skús obľúbiť Ludwiga :)
26.09.2013 10:22 - otázka od Roman Keksik
Janko po com tuzis v sexe co by si si netrufol od frajerky vypytat?
Netrúfam si odpovedať :)
26.09.2013 10:21 - otázka od Gitka
Janko, nechystáš aj nejaké hosťovské predstavenia aj na východe ?
Radi by sme prišli na východ, plánovali sme aj klub v Prešove. Čakáme kým sa nám ozve viac klubov, aby sme mohli vystúpenia spojiť a nemuseli tam ísť len na otočku.
26.09.2013 10:20 - otázka od Lucia K.
Ahoj Janko, tu je Lucia K. Mozes sa takto verejne priznat, preco si zo mna robis stale zartiky? Priznaj, ze to je preto, lebo som ta odmietla.
Lucia nerob problémy. Toto si vybavíme osobne. A prestaň mi rezať gumy na aute!
26.09.2013 10:20 - otázka od Martin
Ahoj Jano, cakal som ze nastupis ako riaditel do Markizy. Kolkokrat do tyzdna by islo Modre z neba pls?
Keby som bol riaditeľom Markízy, Modré z neba by išlo každý deň namiesto správ a správy len v stredu namiesto MzN.
26.09.2013 10:19 - otázka od ada
A co este robis okrem Silnych reci?
Pracujem ako freelance kreatívec - vymýšľam koncepty pre firemné eventy, píšem pre ne scenáre, mám firmu pre kompletné zabezpečenie výroby videí, píšem reklamné slogany atď... viac zistíš z môjho portfólia na www.janogordulic.com
26.09.2013 10:18 - otázka od petra
Ty si sa strasne hodil do tej Posty pre teba. Zvyknes si to pozriet, ked tam uz neucinkujes?
Veľmi nie. Pri premiére sobotu večer som väčšinou na vínku a v nedeľu pri repríze väčšinou po žúrke :)
26.09.2013 10:17 - otázka od papi
nestuplo ti ego ked tvoja byvala frajerka chodi s davidom kollerom?
Keď ho stretnem poviem mu že "ha-ha bol som prvý"!
26.09.2013 10:17 - otázka od TotenHotenToten
Milý Ján, keby sa ti naskytla príležitosť, dokázal by si omráčiť Ludwiga a ukradnúť mu bicykel?
Na túto príležitosť čakám už roky. Urobil by som to bez mihnutia oka, pokojne aj za bieleho dňa.
26.09.2013 10:16 - otázka od ivan
chcel by si niekedy moderovat relaciu ako je modre z neba ?
Radšej Poštu pre teba, keď toho bude maž už Katka dosť :). Ak Modré z neba, musel by sa dramaticky zmeniť spôsob výberu hostí a prístupu k nakrúcaniu príbehov... :-/
26.09.2013 10:15 - otázka od J.
Ajoj Janko, velmi dobre vyzeras? Cvicis a posilujes? ako sa o seba staras? Cmuk
Mám skvelého trénera, chodím raz do týždňa na box (skôr kvôli fitness ako kvôli sebaobrane) a raz alebo dvakrát do posilky. Navyše nepijem sladené nápoje, nejem biele pečivo (pizza, chlieb, rožky included), žiadne sladkosti a pijem veľa vody. (Čekni "4 hour diet" na internete.) Jeden deň v týždni sa ale rozbláznim a jem všetko a veľa :)
26.09.2013 10:13 - otázka od sia
Ahoj, citam tu, ze si zacinal v dabingu... Co a koho si daboval? dik
Napríklad brata Phoebe v Priateľoch, Sirupčeka v starých ruských Nevedkových dobrodružstvách a moja životná rola (po ktorej som zistil, že zo mňa nikdy dobrý dabingový herec nebude) bol Elvin, manžel Sondry v Show Billa Cosbyho.
26.09.2013 10:12 - otázka od Justina
Ahoj Janko, si veľmi pekný muž, až sa mi nechce veriť že si v mladosti trpel na chorobu zvanú akné. Mám podobný problém, som veľmi mladá a krásna ale s akné si neviem poradiť. Máš nejaký recept?
Milá Justína, aj cez tento chat vnímam prostredníctvom vesmírneho chanellingu tvoju krásu. Základom pre boj s akné je zdravá životospráva, šport, a vnútorné šťastie. Plus asi 200 kozmetických prípravkov z ktorých 199 nefunguje. Ja som svoj boj stále nevyhral a už som sa zmieril s tým, že budem do 50 vyzerať ako poďobaný puberťák. Týmto pozdravujem nášho spolubojovníka Roba Rotha.
26.09.2013 10:08 - otázka od maja
Ako je to s takymito vystupmi? Pripravujete si to dopredu alebo je to improvizacia?
Ako kto, niektorí sú skvelí improvizátori (Juraj Tabaček) a na prípravu im stačí pár desiatok minút, iní si standupy vopred píšu, pilujú, učia sa ich atď... u mňa je to kombinácia týchto dvoch. Niečo si napíšem a na pódiu sa nechám uniesť svojou šialenou hlavou :)
26.09.2013 10:07 - otázka od Andie
Ahoj , len chcem popriat vsetko dobre .Si sikovny ,len tak dalej.S pozdravom spoluziacka zo ZS Gessayova:)
Ahoooj! Ďakujem! ZŠ Bélu Kúna, petržalská škola s lietadlom ktoré nám všetci závideli! Staré dobré časy! :)
26.09.2013 10:06 - otázka od Janka
Mohli by ste mi prezradiť, či sa na vaše predstavenia dajú kúpiť niekde lístky? Ďakujem :)
Určite áno. Termíny a info nájdete na facebook.sk/SilneReci a lístky už o pár hodín kúpite na www.predpredaj.sk. Najbližšie termíny live show sú 8.10. a 23. 10. o 20.00 Nu Spirit Clube (www.nuspirit.sk)
26.09.2013 10:05 - otázka od Lucia
Dobrý deň, Silné reči sa mi veľmi páčia. Zaujímalo by ma, podľa čoho ste si vyberali humoristov, ktorí v šou vystupujú? Mám pocit, že som v upútavke na novú časť, zbadala obchodníka z reality šou Farma. Je to on, či sa na ňho iba veľmi podobá? :D Ďakujem, prajem veľa úspechov a nech vás humor neopúšťa.. :)
Komikov vyberáme podľa vtipnosti :) Ktokoľvek má možnosť ozvať sa na silnereci@silnereci.sk a prihlásiť sa na tzv. "open mike" a skúsiť si vystúpenie pred publikom... Najlepších a najvtipnejších oslovím na spoluprácu a začnú vystupovať za honorár. A áno, Jerry Szábó je obchodník z farmy a vystupuje aj u nás v show, je skvelý!
26.09.2013 10:03 - otázka od mima
A z chlapov si tiez budete robit srandu?
Práve včera prebehli v Nu Spirit Clube v BA Silné Mužské Reči z ktorých máme nakrútené výborné videá! Objavia sa na telkáči už o pár týždňov...
26.09.2013 10:03 - otázka od kamos
Vraj si nevies najst frajerku, je to preto, ze na baby nezaberaju tvoje silne reci ?
Lol. :) Myslím, že v tejto veci je to ok. Ale ak máš kamošku modelku, s IQ 130 a úchylkou na pseudovtipných divne vyzerajúcich týpkov, daj jej kontakt silnereci@silnereci.sk
26.09.2013 10:02 - otázka od dida
Ahoj. Silne reci su niekedy naozaj silne.. Ake su reakcie? Neozyvaju sa dotknuti ludia?
Vacsinou už ěudia vedia na aký typ show idú, tak na mieste už nie sú prekvapení :) Bavia sa... včera sme si to v klube fakt užili a čakajú vás ďalšie videá, ktoré sú vtipné a niektoré dokonca aj nevulgárne :)

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu