Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Učiteľka hudby (45) opila študentov a vyspala sa s nimi vedľa manžela!

Jennifer Parsonsová
Jennifer Parsonsová (Zdroj: internet)

EXETER - Štyridsaťpäťročná Britka si odsedí dva a pol roka za to, že sa vyspala s dvomi neplnoletými chlapcami. Žiakov zviedla na divokej párty vo svojom dome, kde ich najprv opila a potom posúložila. Len o niekoľko metrov ďalej pritom spal jej manžel.

Jennifer Philpová-Parsonsová vyučovala hudbu na škole v anglickom grófstve Devon. Zapáčili sa jej tam dvaja chlapci a zaumienila si, že sa s nimi vyspí. Postupne si získala ich dôveru a začala ich pozývať k sebe domov na večierky, kde ich ponúkala alkoholom.

Práve na jednej takejto párty sa atmosféra zvrhla a Parsonsová jedného z opitých študentov zviedla. Sex mali v izbe susediacej s tou, kde spal jej manžel Jake. Lenže nymfomanke sa málilo a o necelú hodinu neskôr jej "čaru" podľahol aj druhý chlapec. In flagranti ich načapali jeho kamaráti a oznámili to na polícii.

Sudca Francis Gilbert minulý týždeň označil trojnásobnú matku za "špinavú cudzoložníčku" a za sexuálne zneužitie dvoch osôb vo veku 13 až 17 rokov ju odsúdil na tridsať mesiacov nepodmienečne. Paradoxom je, že Parsonsovú prišiel na súd podporiť manžel aj deti, informoval denník Daily Mail.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu