Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Opití študenti ukradli z cirkusu lamu: Vozili sa s ňou v električke!

Študenti ukradli z cirkusu lamu Zobraziť galériu (2)
Študenti ukradli z cirkusu lamu (Zdroj: Twitter)

PARÍŽ - Lama menom Serge sa stala hrdinkou sociálnych sietí vo Francúzsku. Päticu študentov v Bordeaux na juhozápade Francúzska v silno "povznesenej nálade" nenapadlo nič vtipnejšie, než si z miestneho cirkusu "požičať " lamu a spoločne sa s ňou voziť električkou.

Neobvyklý spolucestujúci ale znepokojil vodiča, ktorý zavolal políciu. Tí nastúpili na ďalšej zastávke, lamu z vozidla vyviedli a priviazali k lampe, zatiaľ čo študenti vzali nohy na plecia.

Štyridsaťosem hodín po tomto kúsku už mala stránka "na podporu študentov a lamy" na sociálnej sieti viac ako pol milióna fanúšikov. Príhoda sa dočkala aj komického klipu.

Študenti ukradli lamu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: int)

Majiteľovi lamy ale vtip až tak zábavný nepripadá. "Keď mi zavolali o piatej ráno, aby mi povedali, že moja lama je priviazaná k lampe na zastávke, myslel som si, že sa mi to len zdá, " povedal agentúre AFP riaditeľ cirkusu Jean Beautour. Keď sa zo spánku úplne prebral, na študentov podal sťažnosť, "pretože mohlo dôjsť k nehode " , a vtipálci tak pravdepodobne pôjdu pred súd.

Výtržníci si najprv chceli odviesť zebru, ale tá sa ukázala ako neskrotná a nezvládnuteľná a tak sa uspokojili s osemročným kľuďasom zo susednej stajne. Navyše sa vraj volá ako tunajší rodák a populárny spevák: Serge Lama.

Kým cirkus zostane v Bordeaux, bude lamu strážiť ako oko v hlave z obavy pred prípadnými plagiátormi študentských vtipov.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu