Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

»Mokrý« trapas Nikol z VyVolených pred celým Českom a Slovenskom: Hanba, kričí rodina!

Nikol Trojanová si pod vplyvom alkoholu vyrobila obrovský trapas. K nelichotivej situácii sa vyjadrili aj jej najbližší. Zobraziť galériu (8)
Nikol Trojanová si pod vplyvom alkoholu vyrobila obrovský trapas. K nelichotivej situácii sa vyjadrili aj jej najbližší.

PRAHA – Ticho nezostali! Ako sme vás na topkách informovali, Nikol Trojanová (22) si účinkovaním v českých VyVolených vyrobila obrovský trapas. Spitá pod obraz sa nahá váľala po zemi. To by nebolo až také hrozné, keby sa nevymočila uprostred izby na koberec. Hanbu však nevyrobila len sebe, ale aj svojim najbližším. Tí sa okamžite stali terčom posmechu. Alkoholový exces šarmantnej brunetky nenechali bez komentára.

Zhovädila sa! Nikol Trojanová sa do povedomia slovenských divákov dostala účinkovaním v jojkárskych projektoch Hotel Paradsie a Mama, ožeň ma. Mnoho priaznivcov televíznej zábavy si ju však odteraz bude spájať aj so šou VyVolení, kde sa brunetka pod vplyvom alkoholu vymočila uprostred izby.

Trojanovej vyčíňanie komentovali diváci rôzne. Aj na brunetkinom profile na sociálnej sieti sa objavila reakcia, ktorú tam očividne pridal niekto z jej blízkych. „V opitosti robí každý hlúpe a neslušné veci, ktoré potom ľutuje. Niekoľkokrát sa vám stane, že sa prebudíte a poviete si: ‚Bože, čo som to zase vyviedla/vyviedol?‛ Hanba vás prenasleduje určitú dobu, ale časom si každý, kto pri vašom trápnom momente bol, povie: ‚Tak to bola sranda.‛ Bohužiaľ, niektoré veci sa nedajú prepáčiť. A to napríklad, keď ľuďom klamete, ste falošní, kradnete, ak nie ešte horšie. A našťastie, tieto vlastnosti Nikol nemá,“ stálo v odkaze, ktorý s najväčšou pravdepodobnosťou písala tmavovláskina mama. Tú sme sa snažili aj skontaktovať. Chceli sme od nej získať ďalšie informácie, no na našu správu nereagovala.

Brunetky sa zastal aj jej priateľ Viktor Valenta, s ktorým sa spoznala v šou Hotel Paradise. „Ľudia, riešite hlúposti. Nikču poznám až príliš dobre a z toho, v akom stave bola a do akej pozície sa dostala, je viac než jasné, že chcela do tej miestnosti, kde sa to robí bez odsudzovania, dôjsť. Nevyšlo jej to vďaka alkoholu a taktiež podmienkam, ako je tma a nie veľmi známe prostredie. Ja doma na záchod trafím aj po slepiačky, ale u niekoho na návšteve ťažko. Kamery majú nočné videnie, ľudia nie. Opití ľudia žiadne. Nikol, neboj, záporná reklama je silnejšia než akákoľvek iná. Mimochodom, doma sa nikdy nevymočila inam, než na WC a vyzerá to u nej skvelo a čisto,” obraňoval svoju lásku svalovec s prezývkou Gino.

Nikol vyjadrila podporu tiež jej sestra Daniela. „Dúfam, že sa spamätá, pôjde ďalej a vyhrá,” nešetrila slovami povzbudenia blondínka, aj keď si je pravdepodobne vedomá, že jej sestra nemá prístup k internetu. „Kanálmi nechodíme. Je to hanba pre ňu, ale my vieme, aká je normálne. A stále to nie je také zlé, ako spať s niekým v televízii alebo šliapať za peniaze,”  uzavrela mladšia zo sestier Trojanových.

Sledujte Topky TV: Nikol Trojanová sa vymočila uprostred izby.

Nikol Trojanová z VyVolených sa opitá vymočila na koberec.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu