Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Nikol z VyVolených: Po »mokrom« trapase psychické zrútenie!

Trapas, ktorý si v šou spôsobila, Nikol Trojanovú psychicky položil. Zobraziť galériu (6)
Trapas, ktorý si v šou spôsobila, Nikol Trojanovú psychicky položil.

PRAHA – Nedokáže sa z toho spamätať! Nikol Trojanová (22) si svojim účinkovaním v reality šou VyVolení spôsobila trapas, z ktorého sa jej budú mnohí posmievať ešte poriadne dlho. V alkoholickom opojení sa totiž vymočila priamo v strede vily na koberec. Z hanby, ktorú si tým spôsobila, sa niekoľko dní nedokázala spamätať. Nakoniec sa psychicky zrútila.

Zožierajú ju výčitky svedomia! Nikol Trojanová, ktorá má už na svojom konte účinkovanie v reláciách Hotel Paradise alebo Mama, ožeň ma, aktuálne „hviezdi“ v českej verzii obľúbenej reality šou VyVolení. Ako sme vás už na topkách informovali, nedávno si spôsobila skutočný megatrapas. Doplatila totiž na prehnané množstvo chľastu v krvi a hneď v tretí večer sa predviedla v tom najnelichotivejšom svetle. Spitá pod obraz boží sa vymočila v strede izby na koberec.

Alkoholické vystrájanie si doteraz nevie odpustiť. Zavretá pred svetom si vo vile nedokáže predstaviť, čo kvôli jej hanbe doma znášajú najbližší. A práve toto je to, s čím sa brunetka vyrovnáva najťažšie. „Ublížila som vlastnej rodine,“ zrútila sa súťažiaca. „Najhoršie je, že som tu, nemôžem to doma vysvetliť a oni to všetko vyžierajú,“ pokračovala zúfalá súťažiaca.

Nikol si uvedomuje, že jej chvíľková nerozvážnosť sa s ňou ponesie do konca života a už nikdy sa nezbaví posmeškov na jej adresu. „Je to moja hanba, najväčšia v mojom živote,“ dodala vyvolená. To najhoršie ju však čaká až po návrate domov, kedy bude musieť trpkosť svojho alkoholického excesu znášať na vlastnej koži.

Sledujte TOPKY TV: Nikol Trojanová sa opitá pomočila na koberec.

Nikol Trojanová z VyVolených sa opitá vymočila na koberec.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu