Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sexvýmena: Učiteľ dal študentkám za súlož lepšie známky na vysvedčení!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: internet)

SALUZZO - Žiadne učenie, ale sex s učiteľom stačil dvojici talianskych žiačok na to, aby im dal lepšie známky na koncoročnom vysvedčení. Iniciatíva prišla od muža a hoci dievčatá mohli odmietnuť, nakoniec jeho ponuku zrejme z pohodlnosti prijali.

Stredná škola v talianskom meste Saluzzo má na krku obrovský škandál. Prevalilo sa totiž, že jeden z jej učiteľov ponúkol študentkám možnosť, že im za sex s ním zlepší známky. Polícia vie o najmenej dvoch z nich, s ktorými mal dotyčný pohlavný styk, v skutočnosti ale môže byť toto číslo oveľa vyššie, uviedol portál tn.cz s odvolaním na denník Il Messaggero.
 
"Vyšetrovanie ešte nie je uzavreté. Je možné, že niektoré z dievčat sa nepriznalo zo strachu, že by im nikto neveril, pretože obvineného si na škole veľmi vážili," vyhlásil policajný vyšetrovateľ.

Kriminalisti v byte pedagóga našli aj listy a ďalšie odkazy, ktoré ho z intímneho styku so študentkami usvedčovali. Taktiež u neho objavili pornografický materiál rôzneho druhu vrátane erotickej fotografie jednej z tínedžeriek.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu