Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Polonahá »buchta« namiesto sexi krások: Jojka, to myslíš vážne?!

Televízia Joj odštartovala reality šou Vyvolení netradične. Po všetkých tých sexi kráskach sa divákom naskytol pohľad na polonahú »buchtu«. Zobraziť galériu (12)
Televízia Joj odštartovala reality šou Vyvolení netradične. Po všetkých tých sexi kráskach sa divákom naskytol pohľad na polonahú »buchtu«.

BRATISLAVA – Mužskému oku príliš neulahodili! Na obrazovkách televízie Joj včera večer odštartovala reality šou VyVolení - Dom snov. Súčasťou takýchto projektov sú všadeprítomné kamery, ktoré monitorujú aj intímnejšie chvíle zo života súťažiacich. Diváci sa ale v premiérovej časti nedočkali pohľadu na sexi krivky šarmantných dievčat. Tvorcovia im totiž namiesto toho naservírovali oveľa oveľa väčšie sústo.

Sebavedomá, no nie sebakritická! Včerajší večer patril na obrazovkách Jojky úvodnej časti reality šou VyVolení – Dom snov. Do centra pozornosti sa ihneď dostala moletka Martina Maliterná. Jednak prefackaním súperky, ale aj neostýchavým nasúkaním svojho kyprého tela do úsporných bikín. Všetko to zaklincovala kúpeľom priamo pred kamerami a zrakmi prítomných súťažiacich.

Hoci by väčšine žien s Martininou postavou takéto pretŕčanie zrejme nebolo príjemné, ona si ho maximálne užívala. Bez ostychu si k sebe dokonca zavolala 45-ročného starého mládenca Igora, aby jej s hygienou pomohol. „Môžem ťa aj poškrabkať? Aj po dupenke trošku? Jáj, ty budeš moja žena,” reagoval s nadšením v hlase Džadoň, keď si macatú blondínku obchytkával. Bol však jeden z mála chlapov, čo sa jej exhibicionizmu potešil. Väčšina mužských divákov by predsa len oveľa radšej uvítala pohľad na sexi krivky ostatných súťažiacich dievčat.   

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu