Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Bartošová sa už úplne zbláznila: Sama nevie, kedy klame?!

Iveta Bartošová plánuje s Josefom Rychtářom bábätko. Klamala pred tromi rokmi o prechode?! Zobraziť galériu (5)
Iveta Bartošová plánuje s Josefom Rychtářom bábätko. Klamala pred tromi rokmi o prechode?!

PRAHA - Už má vymyslené meno! Iveta Bartošová (47) po nedávnom talianskom výlete a pobyte na psychiatrii plánuje s Josefom Rychtářom (55) okrem svadby aj bábätko. Budúci manželia sa už dokonca hašteria o tom, ako sa ich potomok bude volať. Tieto predstavy však nie sú zvláštne len kvôli speváčkinmu veku. Ona sama totiž približne pred tromi rokmi zvaľovala zmenu svojho vzhľadu na prechod. Ako chce potom otehotnieť?!

Posledný mesiac bol pre Ivetu Bartošovú naozaj hektický. Cestovala so svojím obdivovateľom Zdeňkom Macurom po Taliansku, potom skončila v nemocnici a nakoniec v liečebni. Pomedzi tieto udalosti stihla poskytnúť rozhovor pre Prask.tv, no na kameru sa vyjadrovala dosť nesúvisle a pôsobila zničene. 

Momentálne vyzerá speváčka o dosť lepšie, no jej reči stále stoja za zváženie. Českému denníku Blesk sa totiž zverila, že by s Josefom Rychtářom rada mala bábätko. Dokonca s partnerom už vymýšľajú meno. Kým on chce Ivetku, blondínka má iný názor. „Mne sa páči Sofia. Ja chcem Sofiu,” prezradila. 

V súvislosti s touto témou však treba spomenúť speváčkin pomerne vysoký vek, problémy s alkoholom a psychickú nestabilitu. Navyše, ona sama už v minulosti tvrdila, že je v prechode. Približne pred tromi rokmi, keď viditeľne opuchla, pripísala to hormonálnym zmenám. Príčinou mal byť práve koniec činnosti reprodukčných orgánov v jej tele. Otázka je, kedy teda Bartošová zavádzala... V minulosti alebo dnes, keď s Rychtářom plánujú veľkú šťastnú rodinku?! 

Podarí sa Ivete Bartošovej dostať sa späť do normálneho života? Na ženskom magazíne FEMINITY.sk si môžete pozrieť, ako kedysi žiarila šťastím!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu