Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bartošová osudu neunikla: Prišlo to, čoho sa najviac bála!

Iveta Bartošová sa v nemocnici k alkoholu nedostane. Zobraziť galériu (8)
Iveta Bartošová sa v nemocnici k alkoholu nedostane.

PRAHA - Ťažké chvíle! Iveta Bartošová (47) nedávno absolvovala útek z Čiech so svojím ctiteľom Zdeňkom Macurom (39). Jej partner Josef Rychtář (55) pri jej hľadaní zdôrazňoval, že speváčka sa musí začať liečiť. Po návrate domov však už taký rázny nebol. Nakoniec ale „odvykačku” blondínke zariadil sám život. V nedeľu jej totiž praskol vred a je hospitalizovaná. To znamená, že k alkoholu sa nedostane a začína nútená abstinencia.

Čakajú ju krušné chvíle! Iveta Bartošová nedávno opäť rozvírila úvahy o svojom zdravotnom stave. Keď si ju totiž Zdeněk Macura odvádzal z jej vily, nevyzerala práve najlepšie. „Únosca” neskôr tvrdil, že speváčka už bez alkoholu nevydrží ani chvíľu a musel jej ho pravidelne podávať. 

Nutnosť blondínkinej liečby si uvedomoval aj Josef Rychtář. Aspoň pred novinármi tvrdil, že Ivetu hneď po návrate zverí do rúk odborníkom. Neskôr však rétoriku zmenil. Podľa neho by Bartošová na odvykacej kúre ten tlak nevydržala a spáchala by samovraždu.

Neriešiteľnú situáciu nakoniec paradoxne rozlúskol zdravotný problém, ktorý speváčku ohrozoval na živote. Prasknutý vred na dvanástorníku totiž vyžadoval akútny lekársky zákrok a hospitalizáciu. To znamená, že bývalá popová princezná už alkohol poruke nemá.

Hoci teda Iveta nie je v protialkoholickej liečebni, začína u nej takzvaný detox. „Podľa stupňa závislosti a taktiež typu operácie dostávajú závislí po operácii lieky tlmiace abstinenčné príznaky. V žiadnom prípade nie alkohol,” povedal Blesku prednosta Ústavu lekárskej biochémie Tomáš Zima.

Za takéto riešenie je vďačný aj Rychtář, keďže Bartošovú nikam nemusel násilím ťahať. „Budem rád, pokiaľ v nemocnici zostane čo najdlhšie, pretože je v dobrých rukách,” povedal českým novinárom. Je však jasné, že v zdravotníckom zariadení nemôže byť blondínka dlhšie, než je čas potrebný na zlepšenie jej pooperačného stavu. Otázka teda je, či aj potom vydrží abstinovať a dokáže svoj život otočiť o 180 stupňov.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu