Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rakovina kosila v Modrom z neba: Vila se*ie, že zomrel 18-ročný Andrej!

Andrej Kaloczi prehral svoj boj s rakovinou. Zobraziť galériu (4)
Andrej Kaloczi prehral svoj boj s rakovinou.

BRATISLAVA - Nezvíťazil ani on! Pred rokom tento svet opustil Jakub Lettrich (†15), dnes už nie je medzi nami ani jeho kamarát Andrej Kaloczi († 18). Chlapci sa spoznali na oddelení onkológie a spolu sa objavili aj v relácii Modré z neba, kde si navzájom plnili sny. Bohužiaľ, rakovina už vyhrala nad obomi.

Choroba ho potrápila! Andrej Kaloczi sa objavil v Modrom z neba spolu s Jakubom Lettrichom. Chlapci, ktorí sa spoznali na onkológii, si navzájom plnili sny. O dva roky starší Andrej už v tom čase žil bez jednej nohy.

Minulý rok dokonca bojoval aj o ruku, hrozila mu amputácia. Lekári nasadili silnejšiu chemoterapiu, prekonal epileptický záchvat a absolvoval operáciu hlavy. Tento týždeň však jeho boj definitívne skončil.

Andrej nasledoval svojho kamaráta, ktorý zomrel pred rokom a mesiacom. O jeho úmrtí informoval Vilo Rozboril na sociálnej sieti. „Bral som ich ako silnú dvojicu. Chlapci, ani si neviete predstaviť, ako ma se*ie, keď odchádzajú mladí,” napísal moderátor na Facebook Modrého z neba. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu