Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Vyprsená Pamela oprášila telo sexbomby: Bradavky a šťavnaté polky von!

Pamela Anderson poodhalila svoje sexi krivky ako v časoch, keď hviezdila v pánskych časopisoch. Zobraziť galériu (11)
Pamela Anderson poodhalila svoje sexi krivky ako v časoch, keď hviezdila v pánskych časopisoch. (Zdroj: Vogue Brazil)

LOS ANGELES – Retuš dokáže divy! Aj keď tvár Pamely Anderson (45) nesie výrazné stopy hýrenia a pribúdajúcich rokov, jej krivky ešte stále stoja za pohľad. Dôkazom môžu byť čerstvé zábery, na ktorých blondínka vytasila ženské zbrane, ako keď stelesňovala sexbombu 90. rokov. Vystrčila silikóny a s nimi aj bradavky a zvodný zadok.

Časy Pobrežnej hliadky sú späť? Ako sa to vezme! Pamela Anderson si celosvetovú popularitu získala odvážnymi fotkami v pánskych magazínoch a v neposlednom rade účinkovaním v kultovom seriáli Baywatch. No hoci sa v poslednom období sype na ňu jedna kritika za druhou, silikónová Barbie ešte posledné slovo na pláži nepovedala. Vyzliekla sa pre najnovšie číslo brazílskeho vydania magazínu Vogue a jej krivky vyzerajú rovnako sexi ako zamladi. Ďakovať však môže najmä retušérom.

Pamela si pred objektívom zapózovala v rôznych minimalistických kúskoch a o ostatné sa postaral profesionálny fotograf Mario Testino. Ten herečku zachytil v bikinách,  s vykúkajúcimi prednosťami, ale aj s poodhaleným guľatým zadkom. Najzmyselnejšie vyznieva čiernobiely záber, na ktorom si bývalá playmate drží hrivu a v bielych mokrých body vystrkuje silikóny s presvitajúcimi bradavkami.

Niekdajšia sexi záchranárka sa nedávno zviditeľnila na predvádzacích akciách kozmetických spoločností, kde prekvapila zostarnutým imidžom. Paradoxne, samu seba vníma tak, akoby objavila elixír večnej mladosti: „Cítim, že som v najlepšej forme v živote. Netušila som, že sexuálny život môže byť taký dobrý. Snažím sa zostať zdravá a žiť zdravo,“ prezradila v jednom z početných rozhovorov. Pamela sa možno cíti absolútne fantasticky, no bez radikálnych grafických úprav by jej fotografie už žiaden magazín zrejme nevypublikoval.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu