Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Herecké legendy Janžurová a Bohdalová: Pre toto nie sú kamarátky!

Jiřina Bohdalová a Iva Janžurová sa veľmi nemusia. Zobraziť galériu (7)
Jiřina Bohdalová a Iva Janžurová sa veľmi nemusia.

PRAHA - Obľúbené herečky sa nemôžu vystáť! Jiřina Bohdalová (82) aj Iva Janžurová (72) patria k umelkyniam, ktoré majú ľudia do pamäti vryté najmä z komediálnych žánrov. V niektorých filmoch si dokonca zahrali aj spolu. Ale to sú už časy naozaj dávno minulé. Najnovšie druhá menovaná vo svojej knihe prezradila, aký majú k sebe vlastne vzťah.

Vydala svoje spomienky! Len pred pár dňami vyšla kniha Včera, dnes a zajtra, v ktorej sa Iva Janžurová zverila autorovi Petrovi Macekovi s mnohými zážitkami zo svojho života. Okrem iného mu porozprávala aj o vzťahu s Jiřinou Bohdalovou.

Obe herečky sú veľmi obľúbené, no navzájom sa príliš nemusia. „Nikdy sme sa bližšie nespriatelili,” priznala Iva. „Ja som skôr introvertný človek, zatiaľ čo ona dokáže prísť do spoločnosti a tryskajú z nej anekdoty a životné príbehy. Niekedy je otvorená až príliš,” dodala ohľadom dôvodov ich nemastného-neslaného vzťahu.

Janžurová evidentne nedokáže pochopiť ľudí, ktorí sa iným zverujú s osobnými zážitkami. „Raz nás viezli po filmovaní domov. Niečo mi rozprávala a ja som si v duchu hovorila, že je strašne dôverčivá. Hovorila mi veci, ktoré sa mi zdali až intímne a ja som sa divila, že mi ich prezdrádza. Neskôr som ju upozornila, že nemá byť tak otvorená. Ona to odmietla. A ja si dodnes myslím, že mala dať na moju radu,” prezradila umelkyňa v knihe o svojom živote.

Knihu si môžete objednať TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu