Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zarábala si sexom cez net: Pripájala sa v trafike!

Catalina si zarábala na živobytie striptízom v obchode. Zobraziť galériu (3)
Catalina si zarábala na živobytie striptízom v obchode. (Zdroj: The Sun)

GREATHAM - Vydatá mamička Catalina Afloareiová (25) z Rumunska sa rozhodla privyrobiť si v Británii dosť delikátnym spôsobom. Svojich fanúšikov na internete nechala platiť za to, že sa mohli cez webku pozerať, ako sa vyzlieka za pultom v trafike a onanuje. Do obchodu a priľahlej kaviarne pritom neustále vchádzali kupujúci, vrátane detí.

Na kamere sa objavilo aj Catalinino dvojča, sestra Sara Isvoran, ktorá vedie obchod v anglickom Greathame a nemala problém jej trochu vypomôcť. Pokým sa mladá Rumunka v parochni zvŕtala pred svojimi fanúšikmi a robila striptíz v kuchyni kaviarne, ona dávala pozor, aby nevošiel nikto nepovolaný. Za toto divadielko si zákazníci na webke zaplatili 50 libier. Na iných záberoch je vidno, ako si oblizuje nahé prsia a zvodne je sladkosti predtým, ako "prejde do finále".

Na internete sa jej záznamy objavovali takmer mesiac a jeden z návštevníkov webu bol šokovaný z toho, odkiaľ zábery pochádzajú. Mladá Rumunka sa pritom neváhala chvastať tým, že vyradila bezpečnostnú kameru v obchode, aby sa majiteľ nič nedozvedel. Ani to jej však nepomohlo, keď sa do veci zainteresoval reportér bulvárneho denníka The Sun a vášnivka po prezretí dôkazov musela s pravdou von.

Catalina sa bránila tým, že v obchode len vypomáhala a všetko robila pre svoju malú dcérku. "Nenávidím to, čo robí, ale zarába peniaze," uviedla jej sestra Sara, ktorá však tiež má maslo na hlave a napokon sa priznala, že "bola dvakrát na kamere".

Zarábala si sexom cez
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: The Sun)

Zarábala si sexom cez
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: The Sun)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu