Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kam ten svet speje: Na erotickom chate sa obnažuje vnučka spolu s babičkou!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: cancan.ro)

BUKUREŠŤ - Prísť ľahko k zárobku je mámivou vidinou množstva ľudí, ktorí nemajú alebo nechcú mať možnosť zarobiť si normálnou cestou. Spôsobov ako sa dostať k peniazom je nespočetne veľa a jedným z nich aj vyzliekanie sa pred kamerou a erotický chat. Práve ten využila mladá žena z Rumunska, ktorá však inovovala tradičné obnažovanie sa a prizvala aj svoju babičku. Bizarná dvojica si hneď našla svojich obdivovateľov, čo jej samozrejme "hodilo" aj slušný finančný obnos.

Účet na erotickom chate si duo zriadilo v máji tohto roku a ako pozorný čitateľ upozornil rumunský portál cancan.ro, prednedávnom v noci to aj poriadne roztočilo. Babička najprv sedela ostýchavo v kúte, kým jej neter predvádzala pred kamerou vášnivé pózy: hladkala si prsia a rukou zachádzala do nohavičiek. Napokon však aj staršia žena ukázala, čo sa skrýva v jej podprsenke.

Ich hodinové vystúpenie sledovalo vyše 3000 priaznivcov a za túto dobu si príbuzné prišli na asi 700 dolárov (cca 550 eur). A to je už poriadny zárobok aj na pomery krajín s tými najvyššími platmi. Veď na Slovensku z takej sumy musí častokrát celý mesiac vyžiť mnohopočetná rodina.

Podľa odborníkov sú síce peniaze hlavným dôvodom, prečo ľudia stvárajú takéto veci, ale do úvahy by mali byť brané aj iné faktory. Je pravda, že nepriaznivé vyhliadky na profesijný rast a rýchlu optimalizáciu rozpočtu môžu dotlačiť nešťastníkov k takýmto skúsenostiam, ale musí tomu zodpovedať aj povaha osoby. Exhibicionistické sklony môžu napríklad viesť k potrebe vzbudiť záujem a zvedavosť svojho okolia.

Kam ten svet speje:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: cancan.ro)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu