Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

To už je silná káva: Markizácka postavička a megaprsatka chcú byť Miss!

Zaboduje viac vnadná tmavovláska alebo farmárka Martina Štetiarová? Zobraziť galériu (22)
Zaboduje viac vnadná tmavovláska alebo farmárka Martina Štetiarová?

BRATISLAVA - Bohatá účasť! O kasting na aktuálny ročník Miss Carat Tuning 2013 bol naozaj veľký záujem. V súvislosti so súťažou sa nám podarilo zistiť, že chuť zabojovať o titul krásy má aj postavička z tretej série markizáckej reality šou Farma Martina Štetiarová (29). Nebola však jedinou, ktorá pútala počas výberového kola pozornosť. Jej známu tvár zatienili obrovské prsia tmavovlasej slečny.

Nový ročník Miss Carat Tuning, ktorá sa bude opäť voliť na veľkom automobilovom podujatí v Piešťanoch, prilákal na kasting množstvo dievčat. A tento rok boli organizátori príjemne prekvapení. Až tak, že trochu pozmenili svoje plány. „Prihlásilo sa naozaj veľa krásnych dievčat, mali sme problém vybrať finalistky. Preto musíme urobiť ešte semifinálové kolo,” povedala nám riaditeľka súťaže.

Ako prezradila, pred porotou sa predviedli vyšportované dievčatá, dokonca aj fitnesky, no už tradične nechýbal ani typ krv a mlieko. Do plaviek sa ale vyzliekla aj známa tvár. O titul sa totiž rozhodla zabojovať Martina Štetiarová, ktorá sa ako náhradníčka uplatnila v tretej sérii markizáckej Farmy. Blondínka sa už predtým snažila vyhrať našu súťaž Dievča leta.

Ambicióznu Štetiarovú ale svojím spôsobom zatienila istá tmavovláska. Tá v bikinách predviedla vnady, aké sa tak často nevidia. K tuningovej súťaži ale jednoznačne patria. Či jej pomôžu aj k víťazstvu, bude jasné po medzinárodnom zraze v Piešťanoch, ktorý sa koná 21. a 22. júna 2013.

Ak chcete dievčatá vidieť naživo, lístky na podujatie si môžete zakúpiť prostredníctvom portálu predpredaj.sk priamo TU!

VIDEO: Pozrite si, ako sa dievčatá predviedli pred porotou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu