Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dcéra Toma Cruisea zatúžila po kráse: Konečne je z nej kočka!

Isabella Cruise koncom januára žúrovala s oranžovým három, dnes má krátky fialový zostrih. Zobraziť galériu (5)
Isabella Cruise koncom januára žúrovala s oranžovým három, dnes má krátky fialový zostrih. (Zdroj: profimedia.sk, twitter)

LOS ANGELES – Zmena jej prospela! Hoci adoptívna dcéra Toma Cruisea (50) v tínedžerskom veku bojovala s nálepkou „škaredé káčatko“, dnes je tomu celkom inak. Isabella (20) najskôr schudla prebytočné kilá a pred pár dňami dokonca vyskúšala nový účes. A experiment sa jej naozaj vyplatil, čo poviete?

Konečne sa o seba naozaj stará! Adoptívne deti hollywoodskeho Casanovu na rozdiel od jeho biologickej dcéry Suri strávili detstvo a obdobie dospievania takpovediac v ústraní. Minulý rok však Isabella Cruise rozvírila hladiny šoubiznisu správou, že sa z honosného sídla sťahuje k milencovi do pochybnej štvrti. Krátko na to sa vrhla na redukčnú diétu a svoj zovňajšok tak nepochybne vylepšila. Najnovšie sa inšpirovala stajlingom svetových hviezd, s ktorým pripomína atraktívnu mladú dámu.

Prominentná dcéra Toma Cruisea a Nicole Kidman si po vzore Kelly Osbourne či Katy Perry nechala vlasy zafarbiť fialovými odtieňmi. Dlhšie pramene prešli do úpravy krátkeho vystrihaného účesu, čím došlo k optickému zúženiu tváre. S výsledným efektom je zrejme nadmieru spokojná aj samotná Isabella. Po tom, čo sa nalíčila, odfotila sa mobilným telefónom a o svoju súčasnú podobizeň sa podelila prostredníctvom sociálnej siete.

Ktovie, čo na pozitívnu zmenu dvadsaťročnej ratolesti hovorí matka Nicole. Je totiž verejne známym faktom, že medzi herečkou a jej adoptívnymi deťmi viazne komunikácia. S najväčšou pravdepodobnosťou ich rozdelila práve scientológia, ku ktorej všetkých potomkov priviedol Tom. „Mám dve deti, ktoré vyznávajú scientológiu – Connora a Isabellu – a ja hlboko rešpektujem ich vieru,“ prezradila blondínka v nedávnom rozhovore pre portál The Hollywood Reporter. Adoptívni súrodenci sú síce už dospelí, no s matkou príliš veľa času netrávia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu