Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Britská sexica božským telom rozpálila pláž: Až jej prsia vyliezali z plaviek!

Sexi Emma Rigby zvádzala na pláži dokonalým telom a vykúkajúcimi prednosťami. Zobraziť galériu (4)
Sexi Emma Rigby zvádzala na pláži dokonalým telom a vykúkajúcimi prednosťami. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Ako scéna z Pobrežnej hliadky! Hoci je Emma Rigby (23) známa predovšetkým ako televízna hviezda, fanúšikom má čo ponúknuť aj v minimalistických plavkách na slnkom zaliatej pláži. Stačí sa pozrieť na zábery z nedávneho nakrúcania. Herečke sa počas horúcich scén drali vnady z bikín.

Sexepíl je rozhodne nechýba! Emma Rigby si získala srdcia televíznych divákov už vo veku sladkých 16 rokov, kedy získala rolu v populárnej telenovele Hollyoaks. Tá jej vyniesla viacero nominácií vrátane ceny pre najlepšiu herečku v britských mydlových operách za rok 2008. Odvtedy sa blysla len v zopár menej významných seriáloch aj snímkach. Momentálne však pripravuje film Plastic a súdiac podľa prvých záberov sa jej mužskí fanúšikovia majú na čo tešiť.

Emma tento týždeň nakrúcala so štábom v malebnom prostredí vyhriatej miamskej pláže. Nahodená v retro bikinách lagúnovej farby sa akoby vrátila do obdobia 90. rokov. Takýto model plaviek však jej postavičke ako lusk neublížil, práve naopak. Blondínka v celej kráse predviedla ploché bruško aj vyšportované nohy. Pri behu sa o slovo hlásili aj jej okrúhle prednosti, ktoré si hľadali cestičku von a vykúkali z vrchného dielu.

Filmovačka thrilleru Plastic začala len tento mesiac, no jeho producent Terry Stone už teraz neskrýva svoje nadšenie. „Je to fantastický príbeh trávy, bohatstva a sily peňazí. Obsadenie je skvelé a prináša so sebou správny mix intenzity, inteligencie a sebavedomia, ktoré je nevyhnutné na prerozprávanie príbehu,“ vyjadril sa na margo začiatkov nakrúcania. Nechajme sa prekvapiť, v akom svetle sa predstaví sexica Emma.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu