Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Životná premena kontroverzného Miklu: Brutálne schudol, utieka sa k Bohu a... bude otcom!

Robo Mikla v porovnaní s minulosťou výrazne schudol. Zaguľateným bruškom sa v súčasnosti môže pýšiť len jeho partnerka. Zobraziť galériu (7)
Robo Mikla v porovnaní s minulosťou výrazne schudol. Zaguľateným bruškom sa v súčasnosti môže pýšiť len jeho partnerka.

NEW YORK – Nový domov, nový začiatok! Róbert Mikla (31) je na Slovensku považovaný za jednu z najkontroverznejších postavičiek nášho šoubinisu. Búrlivý spôsob života a alkoholové excesy boli v minulosti prirodzenou súčasťou jeho existencie. Výstredný rocker sa však už dlhšiu dobu zdržiava v Amerike, kde sa jeho svet doslova prevrátil naruby. Bývalý superstarista prešiel očistou. Našiel útechu vo viere, alkohol vymenil za šport a zakladá si rodinu.

Akoby sa po ňom zaľahla zem! Nie je tomu až tak dávno, čo bolo meno Róberta Miklu spájané s viacerými škandálmi. Kontroverzný spevák sa prezentoval svojou výstrednosťou už od prvého momentu, kedy sa objavil v speváckej šou SuperStar. Narastajúca popularita mu však časom prerástla cez hlavu. Interpret podľahol alkoholu, čo malo za následok rôzne excesy. Okrem toho sa mu rozpadlo manželstvo a chľast si vypýtal daň aj na jeho zdraví.

Robo sa síce na istý čas odsťahoval na východ Slovenska, kde skúšal začať od začiatku, no neúspešne. Očistu sa mu podarilo zrealizovať až odchodom do Ameriky. „Mal som pocit, že umieram zaživa,“ poznamenal v nedávnom rozhovore pre denník Korzár Mikla, keď priblížil dôvod, kvôli ktorému sa odsťahoval za veľkú mláku.

Ako vidno, práve tam začal znova žiť naplno. Pri pohľade na speváka, ktorý výrazne schudol, je zrejmé, že prepadol zdravému životnému štýlu. Jeho slabosťou už nateraz nie je alkohol, ale prekážkový beh, ktorému sa intenzívne venuje. „Myslíte si , že chľastám, keď robím toto?!“ reagoval, keď sme sa ho spýtali, či sa mu podarilo so svojim niekdajším zlozvykom skoncovať.

Popri športe sa však Robo aj naďalej venuje hudbe. Na konte má momentálne nový videoklip k piesni s názvom Blázon pianista. Jeho dej podľa spevákových slov odráža všetko to, čo sa v jeho súkromí zmenilo. Jednou z veľkých udalostí v Miklovom živote je podľa našich informácií aj to, že sa čoskoro stane otcom. Prezradila ho nielen momentka s detským oblečením, ktorú si zverejnil na sociálnej sieti, ale aj záber z ultrazvuku, ktorý sa objavil v úplnom závere spomínaného klipu.

Okrem toho prezrádza video tiež to, že sa Robo dal na náboženstvo. V záverečných titulkoch totiž venoval špeciálne poďakovanie práve Bohu. Keď sme sa s Miklom v súvislosti so životnými zmenami spojili, bol na slovo skúpy. „Na otázky súkromného charakteru nebudem odpovedať nikomu. Tie časy sú preč, všetko je inak,“ poznamenal spevák, ktorý v minulosti nemal problém rozprávať ani o najväčších intímnostiach zo svojho súkromia.

VIDEOklip Róberta Miklu k skladbe s názvom Blázon pianista, v ktorom spevák odhalil aj zmeny zo svojho súkromia.

Robo Mikla by sa mal čoskoro stať oteckom. Nasvedčuje tomu aj tento záber detských dupačiek, ktorý zverejnil na Facebooku.
Zobraziť galériu (7)
Robo Mikla by sa mal čoskoro stať oteckom. Nasvedčuje tomu aj tento záber detských dupačiek, ktorý zverejnil na Facebooku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu